Stil

Workout clothes alle wanted i 2017, ifølge google

Champion hættetrøjer, Nike shorts og adidas sweatpants var blandt de mest eftertragtede aktiviteter af det seneste år, ifølge Google. Søgemaskinen udgav sit årlige år i søgning rapport i dag og afslørede de mest søgte udtryk i forskellige kategorier, fra wellness til opskrifter til sminktendenser. En kategori, der piqued vores interesse: træningstøj.

Top 10 Calorie Count Searches efter 2015

Nogensinde været på en restaurant og googled noget på menuen for at finde ud af mange kalorier det ville koste dig? du er ikke alene. du ved allerede, hvad måltiderne med højeste kalorieindhold er på populære kædekøkkener samt den salteste. men når det kommer til at tælle kalorier, hvilke fødevarer er folk mest bekymrede over bestilling?

Blend Denne: Krydret Grøn Te Smoothie

Det er svært at gøre alt, men det betyder ikke, at du ikke prøver. hvis du er som de fleste, forsøger du sandsynligvis at logge kvalitets tid sammen med familie og venner samtidig med at du dræber det på arbejde og gør det til gymnastiksalen tre eller flere gange om ugen. (for ikke at nævne, også forsøger - og sandsynligvis ikke - at finde tid til at presse i en sund søvn.

Hvordan man træner til 10K

Tænker på træning til en 10k race? denne plan er perfekt til dig, hvis du allerede har mestret en 5k race, og du er en "nogle gange" løber, der kan gøre mindst tre miles uden at stoppe et par dage om ugen, de fleste uger. målet for denne 10k træningsplan, som blev udviklet af udvikler af løbesko paula harkin, medejer af portland running company i oregon, vil være at øge din udholdenhed, køre en time lige og tackle en 10k ved udgangen af 6 uger.

Tørstig torsdag: Passion Fruit Mimosa

Det nærmer sig slutningen af ​​arbejdsugen, så nu er du 'ser sandsynligvis frem til nogle tiltrængte afslapning. hvis dine weekendplaner omfatter at chatte med venner over en lang brunch, har vi den perfekte drink til dig - passion fruit mimosa. traditionelle mimoser indeholder appelsinsaft og champagne, men saftens surhed kan være hård på maven og en flaske boblende kan være hård på budgettet.

Tørstig torsdag: Ruffino Prosecco

Af sarah digiulio sæt sommervarme med et skarpt glas sprudlende! denne rene mousserende vin brister med frugtplantager og har nogle få hjerte-sunde fordele. toast: ruffino prosecco ($ 14,99 pr. flaske, tilgængelig hos vinforhandlere landsdækkende) smagsprøver: ekstra tør med dyb æble-, pære- og ferskenhugger-that'swine-speak for ikke for sødt (masser af bobler holder det forfriskende), men stadig fulde af frugtsmag.

Tørstig torsdag: Frosty Blended Margarita

Getty images der er få drikkevarer, der skriger sommertiden, ligesom den klassiske margarita. uanset om du nyder det blandet eller omrørt, opfylder det behovet for en kold drink på en varm dag. personligt er jeg mere af en på-the-rocks-with-agave-nektar-og-en-glas-dyppet-i-sukker sød pige, men blandet med friske jordbær til nogle tilsatte smag lyder også yummy!

Tørstig torsdag: mexicansk varm chokolade

Februar er den måned, de fleste af os begynder at tænke på foråret ... selv om vinterkulden sandsynligvis vil være i de kommende uger. så i denne uge byder vi på alles favorit koldtvandsdrink - varm chokolade! med tilsætningen af ​​kanel bliver denne mexicanske varm chokolade en endnu bedre måde at bekæmpe for kolden og vinterblåen, der afregner i denne tid af året.

Tørstig torsdag: Minted Gin Froths

Med varmere vejr endelig her for at blive, picnics og udendørs sammenkomster er alles foretrukne aktiviteter! hvis du får roped til at være bartenderne i weekenden, er denne friske, mintyde cocktail en fantastisk kollapsdrink, der stadig vil imponere (og opdatere) en skare. lugten af ​​mynte har været forbundet med at spise færre kalorier, så en whiff (og måske nogle få sømner!

Tørstig torsdag: Peach-Rasberry Tequila Sunrise

Sommeren er afvikling og stranddage, ac-afhængighed og smeltende makeup vil snart være en fjern hukommelse. så nu er det tid til at afslutte den sommerhoppeliste, komme udenfor og nyd solskinnet. og den perfekte drink til at nippe som du nyder? det kan bare være denne sundere version af en tequila solopgang.

Tørstig torsdag: Peanut-Butter-Cup Smoothie

Forventer trick-or-treaters i aften? hvis ja, har du sandsynligvis en industriel størrelse taske med halloween slik hjemme. og mens godbidder er tilsyneladende for børnene, kan det være svært at modstå fristelsen af ​​den overfyldte slikskål ved døren. sjokoladebarer af sjov størrelse kan virke uskadelige, men disse cutesy slik er lurende kalorier.

Tørstig torsdag: Pina Colada med ristet kokosnøddefelt

Der er bare noget ved denne tid af året, der får os til at kræve lidt r & r. hvis du ikke er heldig nok til at være på stranden, har du nok brugt dine dage til at drømme om det. den næstbedste ting? en pina colada, den sjældne feriedrink. mens pina coladas typisk er fyldt med fedt og sukker, er vores oplyste version lavet af naturlige ingredienser.

Tørstig torsdag: granatæble mimosa

Det er næsten mors dag (nu er det tid til at sende et sidste øjebliks kort, hvis du ikke allerede har det!), så det forekommer hensigtsmæssigt at fremhæve en cocktail, der er værd at riste de store mødre i dit liv. denne granatæble mimosa er let nok til at kaste sammen sidste minut, men specielt nok til gæster.

Tørstig torsdag: krydret (og spiked!) Æblecider

Denne gang på året er æbleopskrifter overalt- tærter, kager, brød, kager, bøf og drikkevarer! du kan finde æblecider i din lokale købmand og friske fra gården. barer skifter vandhanerne til at omfatte hårde æblecider, der gør det til et interessant alternativ til dit yndlingsbrug. hvis du er på udkig efter en lækker drink, der er det perfekte kompromis mellem tangyhælden i baren og den søde slurk fra den købte krukke, vil denne opskrift på spiced apple (apple spider) krydse stedet.

Tørstig torsdag: Wake-Up Smoothie

Folk kan lide at klage over begyndelsen af ​​arbejdsugen, men det er torsdage, der virkelig kan trække. den forfriskede mandag følelse er langt væk, men fredag ​​eftermiddag er stadig lige uden for rækkevidde. for at komme igennem dagen, kan din første impuls være til nedre kop efter kop kaffe, men hvorfor ikke piske en smidig smoothie i stedet?

Tørst torsdag: Citrus Drop

Her er en anden måde at få din c-vitamin på! du bør nok ikke erstatte det til dit morgenglas oj, men citrus drop er perfekt til en piger natten i! vælg din foretrukne citrus-infuserede eller citrusfrugtede vodka, tilsæt lidt appelsinjuice (eller blod appelsinjuice, hvis du kan finde den) og et stænk afprosecco (eller mousserende vin) og læg det af med en appelsinskal.

Tørst torsdag: Coconut-Kale Smoothie

Til ære for jordens dag troede vi, at en grøn smoothie ville være den perfekte glidelås til at fremhæve for denne uges tørste torsdag. den lækre coconut-kale smoothie, fra vores diæt- og fitness blogger tina haupert, har alle de sundhedsmæssige fordele ved grønne grøntsager (vitamin c, vitamin a og k-vitamin for blot at nævne nogle få), der er skjult bag de tropiske smag af kokos og banan.

Tørst torsdag: Mangojito

Sundhed. com drikke til den nye sæson (foråret er officielt her!) med denne mango-infunderede cocktail. på kun 197 kalorier forhindrer det dig ikke i at komme i badedragt. par det med en hakket taco salat med rejer eller en hummer og majssalat med tarragon vinaigrette til et let og tilfredsstillende måltid.

Tørst torsdag: romerske ferie

Giv gaver af sunde cocktails i thanksgiving-ånden! den passende navngivne romerske ferie ser ikke kun festlig ud med sin lyse, stramme røde nuance og stjerne anis garish, men smagen er lige så god! det er svært nok til simpelthen at finde en kalorieindhold med lavt kalorieindhold på feriefester, endsige en sund en, men denne thirsty thursday opskrift leverer bare det.