Undersøgelse Foreslår god morgenmad svarer til bedre karakterer

Fitness

Undersøgelse Foreslår god morgenmad svarer til bedre karakterer

Fredag ​​den 18. december 2015 (HealthDay News) - En ny undersøgelse giver flere beviser for, at en god morgenmad hjælper børnene med at gøre det bedre i skolen.

Forskerne så på 5.000 studerende i Storbritannien mellem 9 og 11 år. De fandt ud af, at de, der spiste en sund morgenmad, var op til to gange mere tilbøjelige til at opnå mindst gennemsnitlige kvaliteter end dem, der ikke spiste morgenmad .

Cardiff University undersøgelsen blev offentliggjort for nylig i tidsskriftet Public Health Nutrition .

"Mens forbruget af morgenmad har været konsekvent forbundet med generelle sundhedsmæssige resultater og akutte foranstaltninger med koncentration og kognitiv funktion, har bevis for tilknytning til konkrete uddannelsesresultater hidtil været uklart," siger forfatter forfatter Hannah Littlecott i en pressemeddelelse fra universitetet.

"Denne undersøgelse giver derfor det stærkeste bevis endnu links mellem aspekter af, hvad elever spiser og hvor godt de gør i skolen, hvilket har betydelige konsekvenser for uddannelse og folkesundhedspolitik," tilføjede hun.

Hun sagde, at skoler undertiden betragter indvielsen af ​​ressourcer til at forbedre børns sundhed som en uvelkommen distraktion fra deres mission om at uddanne børn.

"Men denne modstand mod levering af sundhedsforbedringsinterventioner har udsigt til den klare synergi mellem sundhed og uddannelse," sagde hun. "Det er klart, at indlejring af sundhedsforbedringer i skolens kerneforretninger måske også leverer uddannelsesmæssige forbedringer."

Chris Bonell, professor i sociologi og socialpolitik på Universitetshøjskolen, London Institute of Education, sagde, at denne undersøgelse tilføjer "en voksende mængde internationale beviser, der tyder på, at investeringer i effektive tiltag til forbedring af unges sundhed også vil forbedre deres uddannelsesmæssige præstationer. "

Flere oplysninger

Akademiet for ernæring og kostvaner har mere om ernæring og læring.


Efterlad Din Kommentar