Undersøgelse: Forsikringsselskaber Hold næsten $ 2 milliarder i fastfood lager

Skønhed

Undersøgelse: Forsikringsselskaber Hold næsten $ 2 milliarder i fastfood lager

Istockphoto

Af Sarah Klein

TORSDAG, 15. april 2010 (Health. com) - Fastfoodindustrien har længe været i brand for at sælge højt fedtindhold kalorier måltider, der har været forbundet med vægtøgning og diabetes, men den økonomiske sundhed i branchen fortsætter med at tiltrække investorer - herunder nogle af de førende forsikringsselskaber i USA, en ny undersøgelsesrapporter.

Ifølge forskere fra Harvard Medical School har 11 store virksomheder, der tilbyder liv, handicap eller sygesikring ejet omkring $ 1. 9 milliarder på lager i de fem største fastfood virksomheder fra juni 2009.

Fastfoodselskaberne omfattede McDonalds, Burger King og Yum! Brands (KFCs og Taco Bells moderselskab). Virksomheder fra både Nordamerika og Europa var blandt forsikringsselskaberne, herunder USA-baserede Massachusetts Mutual, Northwestern Mutual, og Prudential Financial.

Relaterede links:

  • 25 fødevarer, du bør aldrig spise
  • Amerikas sundeste fastfoodrestauranter
  • 7 Sundhedsforsikring Horrorhistorier

Forskerne siger, at forsikringsselskaber skal sælge deres fastfoodlager eller bruge deres indflydelse som aktionærer til at gøre hurtigmat sundere, ved at presse store restaurantkæder for at skære delstørrelser eller for eksempel forbedre ernæring. Der er en "potentiel afbrydelse" mellem forsikringsselskabernes mission og den ofte usunde mad, der kæles af virksomheder som McDonalds, skriver de.

"Forsikringsbranchen bekymrer sig om at tjene penge, og det er ligeglad med hvordan," siger seniorforfatteren af ​​studiet, J. Wesley Boyd, MD, en assisterende klinisk professor i psykiatri på Harvard Medical School i Boston . "De vil investere i produkter, der bidrager til betydelig morbiditet og dødelighed, hvis det gør det, tjener penge. ”

Dr. Boyd og hans kolleger brugte en database, der trækker på finansiel arkivering og nyhedsrapporter for at estimere de 11 selskabers fastfood investeringer. Deres resultater fremgår af American Journal of Public Health .

Massachusetts Mutual og Northwestern Mutual, som begge tilbyder livs-, handicap- og langtidsplejeforsikring, ejede 367 millioner dollar og 422 millioner dollar i fastfoodlager, henholdsvis meget af det i McDonald's, forfatterens rapport. Prudential, der tilbyder livsforsikring og langsigtet handicap dækning, holdt 356 millioner dollars i fastfood lager, ifølge undersøgelsen.

Næste side: Forsikringsselskaber besvarer resultaterne

Forsikringsselskaber bestred disse tal. Andrea Austin, assisterende direktør for virksomhedsrelationer for Northwestern Mutual, i Milwaukee, siger, at selskabets investering i fastfoodselskaber kun er omkring 250 millioner dollars, og var på det tidspunkt, hvor undersøgelsen blev gennemført.Det svarer til ca. en femtedel af 1% af selskabets portefølje, tilføjer hun.

Austin er også uenig i, at virksomhedens fastfoodinvesteringer udgør en afbrydelse med sin mission. "Vi skal afgøre, hvad der skal give vores politikejere værdi," siger hun. "Vi skal sørge for, at vi opfylder vores forpligtelser over for dem , og for at gøre det investerer vi i en bred vifte af industrier. Det er det p>

I en email kaldte MassMutual talsmand Mark Cybulski undersøgelsens resultater "helt forkert" og sagde, at selskabet pr. 31. december havde fastholdelsen af ​​selskabet -food-relaterede aktier udgjorde kun $ 1, 4 millioner, hvilket repræsenterer mindre end en hundrededel af 1% af selskabets 86 milliarder dollar i kontanter og samlede investerede aktiver.

MassMutual, Prudential og Sun Life (et andet forsikringsselskab nævnt i rapporten) har drøftet Dr. Boyds resultater tidligere. Sidste år led Dr. Boyd en lignende analyse, der blev offentliggjort som et brev til redaktøren i New England Journal of Medicine , der viste sig at syv Forsikringsselskaber havde ca. 4 mia. 5 mia. kr. i tobaksvirksomheden sto ck. Også Cybulski sagde, at MassMutuals beholdninger kun var en brøkdel af, hvad Dr. Boyd og hans kolleger hævdede.

Ifølge Dr. Boyd kan uoverensstemmelsen i hans tal og de af MassMutual citerede skyldes, dels skyldes to faktorer: Forsikringsselskaber kan investere i fastfoodbeholdninger gennem datterselskaber, som de har begrænset kontrol med (og derfor må det ikke overveje dem direkte investeringer), og nogle af investeringerne kan være indeksfond, en form for gensidig fond, der er knyttet til en samlet gruppe bestande, som f.eks. S & P 500, som kan omfatte fastfoodselskaber.

Den database, der anvendes i hans analyse, giver kun aggregatet af en virksomheds beholdninger, siger Dr. Boyd.

Austin siger, at hun har "ingen ide", hvorfor tallene adskiller sig og siger, at Northwestern Mutual ikke bruger datterselskaber.

Theresa Miller, vicepræsident for global kommunikation for Prudential Financial, sagde i en email, at hun ikke kunne diskutere detaljerne i selskabets porteføljer. Men hun bemærkede, at investeringerne i rapporten ligger inden for indeksfonde, og at "en stor del" forvaltes på vegne af tredjepartsklienter.

Dr. Boyd og hans medforfattere understreger, at fastfood - i modsætning til cigaretrygning - kan være sikker i moderation. En voksende forskningsgruppe har imidlertid forbundet hyppigt fastfoodforbrug til vægtøgning, fedme og type 2 diabetes.

Som følge heraf har undersøgelsen bemærket, at flere byer og byer har begrænset fastfood restauranter via zonelovgivninger. Og i henhold til den sundhedslovgivning, der blev vedtaget af kongressen i marts, skal kæden restauranter postere kalorieoplysninger på deres menuer, som det allerede er nødvendigt i New York City.

Næste side: Skal forsikringsselskaber udnytte to gange?

Dr. Boyd og hans kolleger foreslog i deres 2009-papir om tobak, at forsikringsselskaber fortjener to gange over ved at investere i tobakslagre, da de kan opkræve højere præmier til rygere og også profit, hvis bestanden stiger.En lignende dynamik kan være på arbejde med fastfood, ifølge Dr. Boyd. "De kan opkræve dig mere for livsforsikring, hvis du har disse negative sundhedsmæssige resultater, som folk har som følge af at spise fastfood," siger han.

Men investering i usunde industrier som fastfood og tobak er ikke nødvendigvis en win-win for forsikringsselskaberne på lang sigt, især for sundhedsforsikringsselskaber, siger Sara N. Bleich, ph.d., adjungerende professor i sundhedspolitik og ledelse på Johns Hopkins Bloomberg skole for folkesundhed i Baltimore.

"Sundhedsforsikringsselskaber får overskud, hvis de investerer i tobaksvarer og fastfood, men de er nogle af de førende drivkræfter for dødelighed i landet", siger Bleich, som undersøger fedmepolitikken, men var ikke involveret i den nuværende undersøgelse . "De dræber i det væsentlige deres forbrugerbase, så det er ikke en bæredygtig model på lang sigt. Langsigtede mål bør være i overensstemmelse med sundheden, fordi det sikrer en stor befolkning, hvorfra de kan tegne forbrugerne. "

Robert Zirkelbach, pressesekretær for Amerikas Sundhedsforsikringsplaner, en national sammenslutning af sundhedsforsikringsselskaber, hvis hjemmeside lister tre af Virksomheder opkaldt i undersøgelsen, nægtede at kommentere undersøgelsens specifikationer. "Vores industri er stærkt engageret i forebyggelse og velvære," sagde Zirkelbach i en erklæring. "Sundhedsforsikringsselskaber laver ting over hele landet, der arbejder for at løse fedme , for at fremme forebyggelse og tilskynde folk til at leve sundere livsstil. "

Gigi Kellett, direktør for kampagnen for tobakskampagnen Corporate Accountability International, en Boston-baserede vagthundgruppe, siger, at både tobak og fastfood er upassende investeringer til forsikringsselskaber. "Tobak er fortsat den vigtigste årsag til forebyggelig død rundt om i verden, og der er stigende forskning om, at diætrelaterede sygdomme kan snart overgå tobak, siger hun. "Det er uansvarligt for forsikringsselskaber at investere i virksomheder, der gør folk syge."

Corporate Accountability International lancerede for nylig en "Retire Ronald" -kampagne for at presse McDonalds til at afbryde Ronald McDonalds klovnegenskab og reagerer i sin markedsføring til børn, tilføjer Kellett.

For hendes side siger Bleich, at selv om sundhedsforsikringsselskaber specifikt bør opfordres til at p>

Efterlad Din Kommentar