Undersøgelse Finder TV-kokke opskrifter ikke så sunde

Seksuel sundhed

Undersøgelse Finder TV-kokke opskrifter ikke så sunde

Mens de kan smage godt, har opskrifter skabt af tv-berømthed kokke flere kalorier, mættet fedt og totalt fedt end det gennemsnitlige færdige måltid du finder i supermarkeder i Storbritannien, ifølge en undersøgelse i British Medical Journal.

Disse forkogte, pakkede måltider sælges i køleskabet i de fleste supermarkeder i U. K. og kan opvarmes om få minutter. Forskere ved Newcastle University analyserede 100 færdigretter af supermarkeder, der blev fundet i tre af de førende britiske butikker, og sammenlignede dem med 100 middagsopskrifter fra kogebøger af britiske tv-kokke, herunder stjerner som Nigella Lawson og Jamie Oliver. Forskerne fandt, at ingen af ​​opskrifterne eller færdigretterne - ingen! - med alle Verdenssundhedsorganisationens standarder for en afbalanceret kost

Det viste sig dog at være en mindre sund valg ved stort set alle standarder, især når det gjaldt kalorier. I gennemsnit leverede kendingsopskrifterne 605 kalorier pr. Portion sammenlignet med de mindre bæltepopping 493 pr. Portion i de forkogte måltider.

Selvom undersøgelsen fokuserede på britisk mad, siger den registrerede dietist Alysa Bajenaru, at det er helt sandsynligt, at det er den samme aftale i USA.

"Mange tv-kokke lever ved at tilbyde komfortmad, så du skal være lidt valgfri, når beslutter hvad man skal lave, "siger hun. "Nogle måltider er sundere end andre, og ved at se på, hvilke ingredienser der går ind i opskrifterne, skal du kunne foretage nogle dommesamtaler. "

Hvis du planlægger omhyggeligt og brug fornuft, siger Bajenaru, at madlavning af dine egne måltider stadig er den sundeste mulighed. Men du behøver at blive lidt af en ernæringsdetektiv.

"Hvis du tænker på at prøve en tv-opskrift og ernæringsmæssige oplysninger, vises ikke i bogen, skal du gå ind på kokkens hjemmeside og søge efter det der. De fleste vil oplyse den slags information et eller andet sted, "råder hun.

Som om grab and go siger Bajenaru læse etiketterne omhyggeligt. I de senere år har instant meal makers omformuleret deres opskrifter som reaktion på forbrugernes efterspørgsel og streng mærkning af fødevarer, men de indeholder ofte ofte for meget natrium fra konserveringsmidlerne, der bruges til at øge holdbarheden. Faktisk kun 4% af de analyserede måltider målt i undersøgelsen opfyldt acceptable natriumstandarder sammenlignet med 36% af kokkens måltider.

En stor overraskelse fra betænkningen smider et lille æg på Jamie Olivers ansigt, og kokkens kendskab blev kendt for sin korstog mod usund mad i både U.K. og U.S. Hans opskrifter viste sig at være blandt de største næringsdrivende.

Ifølge den britiske avis, The Guardian, Oliver's 30 Minute Meals opskrift på kødbalsamwich, syltede kål og hakket salat til fire personer, leverer lige under 1.000 kalorier pr. Portion.Hans mini-shellpasta med en cremet røget bacon- og ærtsauce fra ministeriet for madkogebog har 125 g fedt og 63 g mættet fedt.

En talsmand for Oliver sagde i en erklæring: "Vi vil snart også genstarte Jamie Olivers hjemmeside med ernæringsmæssige oplysninger om opskrifterne. Vi vil imidlertid betragte det centrale spørgsmål at være fødevareuddannelse, så folk er opmærksomme på, hvilke fødevarer der er til hver dag, og som behandles for at blive nydt af og til. "

Alt i alt lyder som om du elsker at se tv-madlavningshows, skal du også se din vægt.

Læs mere:

  • Kost-venlig lufthavnsmat: 8 Easy Meals On-the-Go
  • 9 Tips fra Celebrity Chefs for Heart Sund madlavning
  • Er Foodie Show, der gør os fede?

Efterlad Din Kommentar