Kæmper for at komme til gymnastiksalen? denne form for terapi kunne hjælpe

Mind & body

Kæmper for at komme til gymnastiksalen? denne form for terapi kunne hjælpe

Måske har du prøvet alt, herunder at skubbe dig selv ( Hvis du går i gymnastiksalen, kan du komme hjem og se Bachelorette ! ) og skyld dig selv ( Du brugte så meget på det medlemskab - du har til at gå ). Men du kan bare ikke synes at komme ind i en almindelig fitness-rutine.

Det viser sig at sidde på en krympes sofa kan være bare den fitspo du har brug for.

En af de nyeste buzzwords i selvforbedring er ACT, en type terapi designet til hjælper dig med at udvikle din "følelsesmæssige agility". Og det er nøglen til at nå dine mål, siger Steven Hayes, ph.d., en psykologi professor ved University of Nevada, Reno: "Følelsesmæssig smidighed påvirker, hvor godt du gør i erhvervslivet, hvis du lykkes i sport, og om du holder fast i din kost og motion regime, "siger han.

ACT (kort for Acceptance and Commitment Therapy) involverer en kombination af mindfulness teknikker og adfærdsmæssige ændringer strategier, der hjælper dig med at fokusere på, hvad der er vigtigt for dig, og ændre din adfærd for at understøtte disse værdier.

Preliminær forskning tyder på, at det kan være et forsøg værd, hvis du kæmper for at passe ind i flere træningsprogrammer. En lille undersøgelse, der blev offentliggjort sidste år i British Journal of Health Psychology , viste, at folk, der blev bedt om at følge et walking-program og også blev rådgivet i ACT, var næsten fem gange mere tilbøjelige til at opfylde aktivitetsmålene end dem, der ikke modtog rådgivning.

En anden lille 2015 undersøgelse, i Medicin og videnskab i sport og øvelse , rapporterede, at kvinder efter en ACT-session kunne cykle med høj intensitet for længere . Desuden nød de øvelsen mere efter at de havde modtaget terapien. Og en pilotundersøgelse i 2011 viste, at ACT hjalp kvinder med at øge deres fysiske aktivitet betydeligt.

25 Genius-måder Fitness Trainers Stay Motivated to Exercise

Hvordan virker det?

Hayes forklarer typisk, at psykologeksperter vil fortælle dig at gøre en af ​​to ting, når du huffer væk på løbebåndet: Distraher dig selv fra smerten (det er her en rockende playliste kommer i brug) eller hyperfokus på din form og hvorfor du er der.

Men ACT kan være endnu mere kraftfuld. Ved hjælp af mindfulness-strategier hjælper terapien dig med at overholde de barrierer, der holder dig ude af motion - og hvorfor træner ikke føler sig så stor hele tiden. (De kalder det ikke dreadmill for ingenting!)

Du kan identificere tro og tanker som "Jeg har ikke energi til dette" eller "Jeg er ikke sikker på min krop." Derefter ville du bekæmpe disse tanker med en hjertelig dosis selvkærlighed og selvhjælp . Du kan også lære taktik at bryde igennem dine barrierer kaldet "defusion færdigheder", siger Hayes. Du kan f.eks. Vide, at glemmer afstå i dit sind, "Jeg kan ikke løbe en anden mile, fordi det er for svært"?Sig det i Donald Ducks stemme, og det føles pludselig meget mindre magtfuldt. Hvis du skammer dig over din krop, fordi du tror, ​​at den er "flabby", skal du sige blabby højt i 30 sekunder. "I slutningen betyder ordet eller sætningen ikke meget," forklarer Hayes.

Sluttrin: Find din motivation. Mål er fantastisk som at køre et maraton, eller passer ind i de jeans, du har hængt på siden college. Men ACT skubber dig til at gå dybere og identificere højere motivation, som at være en positiv rollemodel for dine børn eller ønsker at danse natten væk med din kæreste.

Vil du prøve ACT?

Association for Contextual Behavioral Science tilbyder en mappe, du kan søge for at finde en ACT-terapeut i nærheden af ​​dig. Eller du kan gå i DIY-ruten og hente Hayes 'bog,

Få dit sind og dit liv ($ 22; amazon. Com ). I mellemtiden, hver gang de

påtrængende "Kan ikke gøre det, vil ikke gøre det" Tanker begynder at poppe ind i dit hovedforkørsler , være opmærksomme på dem. Derefter k slår dem til kanten og fokuserer på din sande motivation. Vær ikke overrasket, hvis du finder lidt mere pep i dit trin.

Efterlad Din Kommentar