Stresset? Skør Optaget? Hjælp er her

Fitness

Stresset? Skør Optaget? Hjælp er her

Q: Hvordan kan jeg holde spændet fra at spilde over til mine børn? Jeg finder mig selv at miste mit humør mere på det seneste.

A: Tillykke med at bemærke og vil stoppe cyklen. Prøv at gøre det, jeg kalder "udstedelse af en stormvarsel" ?? advarsel dine børn, når du føler, at du er ved at tabe din tålmodighed. Dette giver dem tid til at ændre deres adfærd, og det er også nyttigt for dig: Hør selv siger højt, at du i slutningen af ​​dit reb skaber bevidsthed.

Og jo mere du er indstillet til stress, du føler, desto bedre kan du afbryde sinnecyklusen. Hvordan gør du det? Tag tre eller fire dybe vejrtrækninger og slapp alle dine muskler så meget som muligt. Dette er meget effektivt, fordi du ikke kan stresses og slappe af samtidigt.

Hvis det ikke virker, annoncerer du at du forlader lokalet og vender tilbage, når du er rolig. Det tager normalt 30 minutter for stresshormoner at forlade din krop, når du har mistet dit humør, og kamp-eller-flyvningsmekanismen har fuldt sparket ind. Men selv et par minutter alene kan du hjælpe med at kortslutte en blowup og forhindre dig i at gøre eller siger ting du vil senere fortryde. Hvis du bekæmper din vrede én gang, vil du være sikker på, at du kan gøre det igen i fremtiden. Og at have den kontrol vil i høj grad lette dit overordnede stressniveau, hvilket gør dig mindre tilbøjelige til at udbrud.

Q: Jeg bliver så freaked ud, når jeg tænker på alt det arbejde jeg skal gøre, at jeg ender overhovedet ikke, og så føler jeg mig endnu værre. Hvordan bryder jeg cyklen?

A: Prøv at bruge tunnelsyn. Hvad er svært ved din situation, er at du ser på alle de ting, du skal gøre? Ryd det rodet køkken, skriv den forsinkede rapport, læs alle 200 e-mails, der trænger til din in-box ?? som helhed. Dette føles selvfølgelig overvældende. I stedet skal du starte lille. Spørg dig selv, "Hvad er en ting jeg kan gøre lige nu? "

Jo mere stresset du føler, jo mindre ting skal være. Det betyder ikke noget, hvilken del af din to-do liste du tackler første ?? en skuffe, en bunke, et telefonopkald. Bare gør det. Når du er færdig, spørg dig selv det samme spørgsmål igen.

Jeg lærte at gøre dette, mens jeg skrev min nye bog AdaptAbility: Sådan overlever du en ændring, du ikke anmodede om på en meget stram deadline. Hvis jeg fokuserede på det faktum, at jeg var nødt til at skrive en hel bog i otte uger, så var Id bare panik.

I stedet fortalte jeg mig selv, at jeg måtte skrive et essay om dagen, hvilket jeg nemt gjorde. Denne teknik har et navn: kaizen. Det er en japansk ledelsesstrategi, der har ført til, at Toyota er nummer 1-bilfirmaet i verden. Det hjalp mig, og det kan også hjælpe dig.

Efterlad Din Kommentar