Stress

En anden god grund til at arbejde på sved

Træner mere end bare tone muskel og brænde kalorier i øjeblikket: Ny forskning viser, at et hormon frigivet under træning faktisk hjælper kroppen med at kaste fat og holde det væk. Hormonet, calledirisin, har vist sig at spille en rolle i omdannelsen af ​​energilagring af hvide fedtceller til energiforbrændte brune fedtceller.

Hvordan en spa getaway ændrede den måde, jeg behandler stress

Jeg er lykkeligst, når jeg flytter. Jeg mener ikke, at man kører på toget til arbejde eller underskriver en ny leasingaftale. Jeg mener fysisk at skubbe min krop. Bliver svedig. Går til et mind-clearing løb. Boksning. Barre. Boot Camp. Spadserer. Uanset hvad. Min træningsfremkaldende endorphinhøjde er antidot til mine spændingsspiraler, som går sådan: Jeg skriver en langvarig opgaveliste.

Hvor bekymrende kan faktisk være godt for dig

Denne artikel blev oprindeligt vist på RealSimple. com. Gode nyheder til bekymringer overalt: Din fretting og fussing kan faktisk have sundhedsmæssige fordele, ifølge et nyt videnskabeligt papir. Ikke alene kan bekymrende tjene som en følelsesmæssig buffer mod værste situationer, siger forskere, men det kan også være en stærk motivator for proaktiv og sund opførsel.

Hvornår skal man tage en psykisk sundhedsdag, ifølge en psykolog

Vi føler os alle gange mentalt overvældet, for eksempel med deprimeret eller anxiousthoughts, eller skør stress fra et personligt eller familiedrama. Men når det sker natten før eller morgen på en arbejdsdag, skal du beslutte, om man tager en mental sundhed eller en personlig dag ud af jobbet. Så hvordan ved du, om du har brug for en mental sundhed dag, eller hvis din situation kræver mere seriøs opmærksomhed?