Stress er smitsom i klasseværelset

Fitness

Stress er smitsom i klasseværelset

Når lærerne er arresterede, så er deres elever ifølge en ny undersøgelse.

I rapporten, offentliggjort i tidsskriftet Social Science & Medicine , vurderede forskerne burnoutlevels af 17 lærere fra fjerde til syvende klasse. De vurderede også niveauer af stresshormon cortisol i deres studerende - mere end 400 af dem - ved at tage spytprøver på tre forskellige tidspunkter i løbet af skoledagen.

Forskerne fandt, at eleverne havde højere niveauer af kortisol, hvis deres lærere rapporterede højere udbrændthed. "Lærere, der oplever højere niveauer af udbrændingsrapport, er mere stressede, mindre effektive i undervisning og klasseledelse, mindre forbundet med deres elever og mindre tilfredse med deres arbejde," skriver forfatterne skriver.

Studien er den første til at forbinde lærerudbrænding til fysiske stressforandringer hos deres studerende. Arbejdsmæssig udbrændthed har vist sig at skabe en vejafgift på jobsucces og bidrage til sundhedsproblemer; i tilfælde af fysikere, der oplever stress og udbrændthed, påvirkes både læger og deres patienter.

"I betragtning af at klasselærere kan påtage sig mange roller for folkeskoleelever, herunder mentor, rollemodel og forældremolekler, er det muligt at bruge det meste af skoledagen i samspil med en stresset og udbrændt lærer beskattes for studerende og kan påvirke deres fysiologiske stressprofil, "skriver forskerne.

Udbrændte lærere kan også have færre ressourcer og støtte, hvilket også kunne bidrage til elevens stress. Undersøgelsen kunne imidlertid ikke endeligt forbinde elevernes cortisolniveauer til deres lærere. Mere forskning er nødvendig for at forstå, hvordan folks stress kan påvirke stressniveauet hos mennesker omkring dem.

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. com.

Efterlad Din Kommentar