Styrke bevæger sig til brænde fedt

Mind & body

Styrke bevæger sig til brænde fedt

Kredsløbsstrategi

Disse styrker kredsløb er bygget rundt Jorge Cruises 12 sekunders styrketræningsmetode af superslow løft og holde. For hver bevægelse, gør 4 reps uden hvile, ved hjælp af en vægt, der vil efterlade dig træt af din endelige rep.

Kreds 1: Russisk twist

Sæt på en måtte med dine knæ bøjede og fødder sammen. Hold din abs tæt, læn dig lidt tilbage og stræk dine arme væk fra brystet og til højre med palmer presset sammen. Drej langsomt torsoen så langt som muligt til venstre gennem et tal på 10 sekunder. Hold positionen i 2 sekunder, og drej derefter tilbage til højre gennem et tal på 10.

Kreds 1: Bøjet over række

Styrker ryggen

Holder et par håndvægte med dine arme udvidet og håndfladerne vendt bagud, stå med dine fødder hoftebredde fra hinanden og knæ lidt bøjet. Bøj i taljen, som om at binde dine sko. Løft dit hoved og bryst for at skabe en lille bue i ryggen. Derefter trækker håndvægte op og tilbage i en langsom, flydende roingbevægelse gennem et tal på 10, der holder albuerne tæt på kroppen. Hold og skub skulderbladene sammen i 2 sekunder. Sænk vægten til startposition gennem en 10 tæller.

Kreds 1: Plie Squat

Toner lår og røv

Hold 1 håndvægt i begge hænder, stå med fødderne omkring dobbelt så vidt fra hinanden som skulderbredden og tæerne vendte ud til siderne. Squat som om du sidder i en stol og tager 10 sekunder til at sænke dig selv (lad ikke dine knæ gå forbi tæerne). Hold i 2 sekunder, og tryk derefter gennem dine hæle for at vende tilbage til startpositionen med et tal på 10.

Kreds 1: Hældningstryk

Styrker brystet

Forsæt dig selv med dine hænder på en bænk eller en trappe så din overkrop er højere end dine fødder. Holde dit hoved op, din ryg lige og din abs trukket ind, sænk dig så langt som muligt med et tal på 10 sekunder. Hold i 2 sekunder, og vend tilbage til startposition gennem 10 tæller.

(Gentag kredsløb 1 bevæger sig tre gange)

Kreds 2: Stående hammerkrøller

Styrker biceps

Hold et par håndvægte, stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden, knæene er lidt bøjede og arme forbi Dine sider med palmer vender ind. Krøl vægterne op gennem et tal på 10 sekunder, så dine palmer vender mod hinanden. Hold og klem dine biceps i 2 sekunder. Derefter sænkes håndvægterne til startpositionen med et tal på 10.

Kredsløb 2: Stoledækker

Tone triceps

Sæt på kanten af ​​en robust stol eller træningsbænk med hænderne bag dig og fingrene pegede fremad , greb stolens forkant. Flex dine fødder, så din vægt er på dine hæle og glide væk fra stolen. Hold din ryg lige, sænk dig selv gennem et tal på 10 sekunder.Hold i 2 sekunder, og skub derefter dig selv tilbage til startpositionen med et tal på 10.

Kredsløb 2: Kyllingevinger

Styrker og skærer skuldre

Holder et sæt håndvægte, står med fødderne hoftebredde fra hinanden , knæene bøjet lidt, og albuerne bøjede og foran dig i en 45 graders vinkel. Hold dine underarme mod formen af ​​din krop, da du hæver dine albuer ud og op gennem et tal på 10. (Hold nakke og skuldre afslappet.) Hold og klem dine triceps i 2 sekunder, og vend derefter tilbage til startpositionen gennem en tæller af 10.

Kreds 2: Siddende v-ups

Stærker og toner abs

Sæt på en måtte med dine albuer bøjet, hænderne på matten bag dig, og fingerspidserne pegede mod din krop. Hold dine knæ sammen, forlæng dine ben og løft dine hæle ca. 2 inches væk fra måtten. Læn dig tilbage på dine håndflader bare lidt, træk knæ i brystet for et tal på 10. Hold i 2 sekunder, og vend derefter tilbage til ben-forlænget stilling gennem et tal på 10, og hold din abs tætsluttende.

(Gentag kredsløb 2 bevæger sig tre gange)

Efterlad Din Kommentar