Strava beacon giver løbere og cyklister deres placering i realtid med venner

Fedme

Strava beacon giver løbere og cyklister deres placering i realtid med venner

Jeg har for nylig flyttet over hele landet til en ny by. Jeg elsker det, men jeg er langt fra min familie og venner. Afstanden kan nogle gange gøre dem nervøse, især når jeg går for en løbe af mig selv i aftenen tidligt om morgenen før arbejde. Men nu er der et nyt værktøj, der kan hjælpe med at lindre nogle af deres bekymringer.

Strava, der er populært blandt sportsfolk, har lige udgivet en funktion, kaldet TravaBeacon, der kan give ro i sindet under udendørs træning som løb, cykling eller vandreture. Beacon giver dig mulighed for at dele din placering med tre udpegede "sikkerhedskontakter", inden du starter en workout (de skulle ikke være Strava-brugere eller endda bo i samme by som dig). Når du deler din placering med dem, modtager de en tekstbesked med et link til amap hvor de cantrack dine bevægelser i realtid. Også godt: Sikkerhedskontakter kan se, hvor meget batteri du har forladt på din telefon - så hvis du vil dø, vil dine BFF'er vide dit seneste opholdssted. (Phew!)

Ud over de indlysende sikkerhedsfordele kan Beacon også gøre træningen mere social. Dine kontakter har adgang til fitnessstatistik, f.eks. Når du startede og afsluttede en træning eller hvor langt du løb, så du og en fitness-kompis kan bruge den til at holde hinanden ansvarlig. Og GPS-funktionen gør det nemt at mødes med venskabs-træning, udøve det hele fra forskellige byer, eller lade dit tavle holdes i et løb.

Strava Beacon er tilgængelig på Strava Premium, en opgraderet version af Strava appen ($ 7,99 om måneden eller $ 59,99 i et år på iTunes og Google Play).

Efterlad Din Kommentar