Den underlige måde at kæmpe med din ægtefælle kan ødelægge din kost

Allergi

Den underlige måde at kæmpe med din ægtefælle kan ødelægge din kost

Kryger lige efter køleskabet efter en blowout med din partner? Ægteskabs stress og bickering kan faktisk opbygge en appetit, pr. Ny undersøgelse offentliggjort i Clinical Psychological Science .

Forskere ved Deleware University og Ohio State University studerede interaktionerne af 43 par, der har været gift i mere end tre år ved at filme dem sammen at spise et måltid og derefter forsøge at snakke gennem et problem inden for deres forhold. Mens parrets "problemdiskussioner" fandt sted, observerede forskerne, hvordan parret kommunikerede, deres fjendtlighed niveauer og endda subtile detaljer som put-downs og eye rolls.

De forsøgte at overvåge mænds og kvinders hormonniveauer før og efter udvekslingen og undersøgte deres højder, vægte, BMI'er og typiske kostvaner.

: Par, der ikke kæmper for meget, er ikke sandsynligt at starte.

Det viser sig, at par, der havde fjendtlige udvekslinger og viste tegn på et nødsitueret ægteskab, så en surgeof af appetit-triggering hormon ghrelin post-argumentet, og de havde fattigere kost generelt. Dette var dog kun tilfældet for thosewho, der var i et normalt til overvægtigt BMI interval (30 eller lavere).

Den forstærkede sult nogle par kan opleve, efter at en spousal spat kunne have negative langsigtede sundhedsmæssige konsekvenser, forklarer undersøgelsen, såsom forværret følelsesmæssig spiseadfærd eller fedme.

"Ghrelin presser dig ikke bare til at spise," fortalte professor Lisa Jaremka, en adjunkt i afdelingen for psykologiske og hjerneforsker på Delaware University, at I dag . "Det skaber et trang til specifikke typer fødevarer: dem, der er højt i sukker, højt fedtindhold og højt saltindhold. "

: 4 måder at styre din appetit på

Efterlad Din Kommentar