Lige tale om sæbe, sotede bryster og sengebugs

Fitness

Lige tale om sæbe, sotede bryster og sengebugs

Istockphoto Q: Min søster siger det er OK at vaske din vagina med meget mild sæbe i bruser, men jeg troede, at sæbe dernede var dårligt. Hvem rigtigt?

A: Din vagina gør faktisk et rigtig godt stykke arbejde med at holde sig rent, og det behøver ikke meget hjælp fra dig til at forblive den måde. Men en mild rensning med mild sæbe eller varmt vand bør være fint for de fleste mennesker. Du vil bare ikke være overdådig om skrubbe og sudsing, selv i løbet af din periode, der kunne ødelægge balancen mellem "gode" og "dårlige" bakterier der nede og efterlade dig en gærinfektion eller bakteriel vaginose.

For et lille antal kvinder kan nogle sæbe, boblebad og badgeler og salte 锟 斤 拷 selv duftende trusser 锟 斤 拷 forårsage kløe, rødme eller elveblest. Hvis du tror at du måske er i denne lejr eller har haft problemer med sådanne produkter i fortiden, gør dig selv en tjeneste og undgå dem med tilsat duft eller parfume (se ingredienslisten omhyggeligt).

En anden smart bevægelse: Opt for pH-afbalanceret og hypoallergenge sæber, som er mindre tilbøjelige til at irritere din vagina. En der passer til begge kriterier: Duer Sensitive Skin Unscented Beauty Bar ($ 6 for en pakke med seks; drugstores). "All-natural" sæber kan også virke for dig, men kontroller først etiketten for dufte eller ekstra dufte.

Og husk: Det er vigtigt at skylle forsigtigt, men grundigt. Enhver resterende sæbe kan blive irriterende, hvis den er tilbage på huden.

Q: Mine bryster har lyst til, at de smutter mere hver dag. Er det bare naturlige aldring?

A: Desværre, ja. Når du bliver ældre, taber ledbåndene, der holder op med dine bryster, deres elastik. Hvad mere er, bliver brystvæv mere fedt og har tendens til at miste form og perkiness, hvilket fører til mere sag. Graviditet, amning og vægtøgning eller tab, bidrager også til sag også: Når brysterne forstørres og derefter krympes, gør huden ikke det samme.

Men der er ting, du kan gøre for at hjælpe. Undgå yo-yo slankekure og træne regelmæssigt (det øger hud og ligamentelasticitet). Bryst øvelser og løfte frie vægte bidrage til at styrke dine pectoralis muskler, som hjælper med at støtte brysterne. Og bære en støttende sportsbjælke (især når du træner); kig efter en, der har en tykk ryg og robuste stropper.

Næste side: Bedbugs [pagebreak]

Istockphoto

Q: Jeg er bange for, at vi måske har sengebugs. Hvad skal jeg gøre?

A: Sød sengetidstegning til side, det er svært at nægte den ick faktor for en ægte bedbug angreb, som for mange mennesker verden over har opdaget i de sidste par år. Theres nogle spekulationer, der så flere udbrud af disse fejl på grund af et fald i brug af insekticider.Folk kan vælge bugs op gennem menneskelig kontakt (parkbænke kan være en skyldig), under hotelophold, og fra brugte madrasser. Og børnene kan bringe de ubudne gæster hjem fra lejr eller sovepladser.

Dit første skridt skal være at afgøre, om bedbugs (billede top) er faktisk hvad du har ?? og det er ikke altid nemt. De vingeløse, rustfarvede væsner er ovale, flade og op til en kvart tomme lang. Og deres bid resulterer i små kløende, kløe, røde bump, der forekommer i klynger eller i træk. Der er adskillige look-like insekter, men så tjek dette bedbug billede.

Hvordan slippe af med dem, hvis du har dem? DIY tilgang: Fjern alle sengetøj, herunder nederdele, pude shams og dyner. Læg sengetøjene i papir eller plastposer, frys dem i mindst 24 timer for at dræbe fejlene og vask dem i 130 graders eller varmere vand. Hvis sengetøj ikke passer i din fryser, skal du gå til varmtvandssteget, vask dine plader hver tredje dag, indtil angrebet er væk.

Kontroller også omhyggeligt dine møbler, madrasser, gardiner og enhver rod omkring din seng for tegn på levende bugs. Du vil grundigt skrubbe møbler, flippe over natbord og fjerne skuffer. Og støvsuge alle revner og sprækker i møbler og langs vægge, så kassér vakuumposen eller tøm beholderen straks (læg indholdet i en plastikpose, binde det og læg det i det udendørs affald). Kan du selv ikke gøre jobbet? Ring en skadedyrsbekæmpelsestjeneste for at bringe det tunge artilleri ud.

Efterlad Din Kommentar