Sygehuspersonalets historie, der tog billeder af patientens kønsorganer, rejser spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed

Healthday

Sygehuspersonalets historie, der tog billeder af patientens kønsorganer, rejser spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed

Læger og ansatte i Pennsylvania-hospitalet er i brand efter, hvilke nyhedsrapporter der beskrives som et "ton" af medarbejdere, der er overfyldt ind i et arbejdsstue for at tage mobiltelefonbilleder af et Patienten bliver behandlet for et fremmedlegeme indgivet i hans eller hendes kønsorganer, rapporterede PennLive denne uge.

University of Pittsburgh Medical Center's Bedford Memorial Hospital er blevet citeret af statens sundhedsministerium for hændelsen, som fandt sted i december sidste år, mens patienten var under bedøvelse.

En hospitalsmedarbejder fortalte i første omgang statslige efterforskere om, at en personlig telefon blev brugt til at dokumentere sagen - "at bruge til fremtidige lægeforelæsninger" - fordi kamerakameraet blev brudt.

Sundhedsafdelingen fastslog imidlertid, at der blev taget billeder på flere telefoner, at nogle ansatte havde vist deres ægtefæller eller andre på hospitalet, og at operatørkameraet faktisk arbejdede. Et vidne fortalte efterforskere, at "der var så mange mennesker [i operationsstuen] det lignede en cheerleader-type pyramide. "

Hospitalet varslede sundhedsafdelingen, da en medarbejder klagede over billeder, der cirkulerer rundt om bygningen i januar. Bedford Memorialwas citeret for ikke at beskytte patientens fortrolighed og privatliv, så folk ikke var involveret i patientens pleje i operationsstuen og tillod folk at bruge personlige enheder til at tage billeder af en patient.

Som følge af hændelsen blev to medarbejdere suspenderet, og en blev udskiftet. Hospitalet varslede også patienten, som var blevet fotograferet, disciplineret et uspecificeret antal andre medarbejdere og krævede, at alle kirurgiske medarbejdere deltog i et møde om privatlivets fred og fortrolighed.

Forhåbentlig hjælper disse handlinger med at forhindre lignende hændelser i fremtiden. Men desværre er lægerne uhensigtsmæssigt på bekostning af en patient mere almindeligt, end det burde være.

I redaktionen i 2015 i Annals of Internal Medicine behandlede tidsskriftets redaktører dette problem. "Selv om vi ønsker det ellers," skrev de, "de fleste læger på et eller andet tidspunkt befinner sig midt i situationer, hvor en kollega handler på en måde, som er respektløs for en patient. "

Redaktionen blev ledsaget af et anonymt essay fra en læge, der mindede om to tilfælde af seksuel eller racistisk adfærd af læger rettet mod patienter, mens de var under bedøvelse. Én forekomst var blevet fortalt secondhand, men en forfatter var til stede for - og følte sig for flov over at tale ud på det tidspunkt.

Det er heller ikke det første rapporterede tilfælde af stødende og upassende fotografering. Efter skuespillerinde døde Joan Rivers af komplikationer under operationen i 2014, at rygter opdagede, at hendes læge havde slået en selfie sammen med hende, mens hun var bevidstløs.

I en undersøgelse fra 2008 JAMA indrømmede 17% af indbyggerne i internmedicin at blive sjov af en patient, nogle gange mens han eller hun var under bedøvelse. Der er også rapporteret om læger med upassende og ofte offentligt tilgængelige sociale medier, med indlæg, der indeholder privat information om patienter.

Selvfølgelig kan læger også handle fuldstændigt un professionelt, selvom deres patienter er vågen med offensiv eller ufølsom kommentar, gør det lige det modsatte af at få os til at føle, at vi er i gode hænder.

Men disse tilfælde er undtagelserne, ikke reglen - og der er masser af gode læger derude, der sætter patienternes behov og følelser (og deres privatliv og andre rettigheder) først. Der er også procedurer og regler på plads på hospitaler og medicinske faciliteter for at forhindre, at disse episoder forekommer, og at reagere på dem, hvis de gør det.

"Ved at skinne et lys på denne mørke side af erhvervet lægger vi vægt på, at læger unge og gamle, at denne adfærd er uacceptabel," skrev forfatterne af redaktionen i 2015. "Vi bør ikke kun afstå fra at handle personligt på en sådan måde, men også ringe til vores kollegaer, der gør. "

For at få vores bedste velsignelser leveret til din indbakke, tilmeld dig Healthy Living nyhedsbrevet

Og selvom der ikke er meget, kan patienter selv gøre i mange af disse situationer (som i midten af ​​en operation, for eksempel ), er det vigtigt at føle sig godt tilpas, når man taler når som helst noget føles mærkeligt, siger Sundhed s medicinske redaktør Roshini Rajapaksa, MD.

"Fald ikke ind i den gamle mentalitet, at det, hvad lægen siger, går," siger Dr. Rajapaksa. "Stol på dine instinkter, og hvis noget ser ud eller føler sig utryg, siger du noget. "De fleste hospitaler har en patient, der taler for, hvem der vil høre bekymringer og klager, siger hun," og du kan altid rapportere usædvanlige ting til det statslige sundhedsråd. ”

Efterlad Din Kommentar