Stop Feeling Bad About Feeling Good

Fitness

Stop Feeling Bad About Feeling Good

Marc RoyceFrom Sundhed magasin

Det var en af ​​de bedste? ? Mest fantastiske ?? uger i min karriere: I løbet af 36 timer efter min seneste roman, der ramte listen over bedst sælger, underskrev jeg en udgiver for min roman i gang plus en anden bog. Jeg var ud over ekstatisk, at alt mit hårde arbejde havde betalt.

Min mand var den første til at vide. Så ringede jeg til mine forældre. Efter mor og far, jeg ... godt ... jeg var ikke sikker på hvem jeg skulle fortælle næste. Jeg kunne bare ikke bringe mig til at pop den ordsomme kork på nyhederne. I stedet lader jeg min mand og mine forældre fortælle for mig. Og når ordet er lækket ud, insisterede jeg stadig på at downplaying det med et ydmyget forord ("Det gjorde næppe listen") og epilogen ("Det vil nok aldrig ske igen").

Til deres kredit ville mine bedste venner ikke tage den selvafvigende agn. "Stop med at være så beskeden! "Råbte min ven Rachel. "Du! Er! Fantastisk! "Men det er ikke bare mig. Senest har jeg bemærket en generel modvilje mod at dele lykke? Af enhver art. En ven afsluttede sin første halvmarathon, men sværger, at hun næsten døde i målstregen. Et familiemedlem nåede hendes målvægt, men advarede shes kun et cupcake væk fra at eksplodere ud af hendes tynde jeans. En kollega takkede mig for at rose sin bog og kaldte den til det største stykke lort ikke alene i historiens historie, men i historiens historie.

Hvorfor er vi så tætte på vores lykke? Jeg pollede mine venner, og to temaer dukkede op, begge bundet til det faktum, at der blev bombarderet med mediehistorier om tabte job, boliger, opsparing. For det første synes vi at være ufølsomme at tale vores lykkelige nyheder i modsat af andre modgang.

Og min ven Carolyn har ved et uheld mindet mig om den anden grund, vi holder mum: "Jeg er begejstret for dig, når du har det godt," sagde hun. "Selvfølgelig, hvis jeg ikke kunne lide dig, kan jeg måske sætte voodoo på dig. "Hun sjovede? Jeg håber. Men hendes vittighed rejste vores meget reelle frygt for at blive jinxed. At alle de gode ting kunne forsvinde. Lige. Synes godt om. At.

Heldigvis er der ingen tegn på, at sådanne hexes faktisk virker. På den anden side har forskere ved Harvard Medical School og University of California, San Diego observeret, at lykke spredes viralt gennem et socialt netværk. Med andre ord, at høre om positive hændelser, uanset om de er opnået gennem hårdt arbejde eller held og lykke, kan det øge moralen for mine venner, mine venner venner og deres venner venner venner. Så selv om det er vigtigt at åbne for venner om dine udfordringer, kan du få en langt større effekt ved at dele din lykke.

Det giver mig mening. Når der sker noget godt med en af ​​mine venner, gør det mig også glad. Selvfølgelig må jeg først vide om det.Så hold dig ikke tilbage! Vær så glad for det. Bare forestil dig, hvad der ville ske, hvis vi alle forsøgte at fejre, ikke selv-deprecere. Den kollektive kraft af positivitet kan udløse en epidemi af awesome.

Efterlad Din Kommentar