Holde sig til dine fitnessopløsninger: hvordan får du motivation til motion?

Skønhed

Holde sig til dine fitnessopløsninger: hvordan får du motivation til motion?

Af Tina Haupert

I begyndelsen af ​​et nyt år er min motivation til motion på sit højeste. Jeg er klar til at forme mig og tackle mine fitnessmål for året. Men som ugerne passerer og vinteren begynder at bære på mig, vil jeg gerne udøve mindre.

Når jeg kører en sved på en lav tid, bruger jeg et simpelt trick til at motivere mig selv: Jeg minder mig selv om, hvordan jeg føler efter en træning. Og for at motivere mig selv, minder jeg mig selv om, hvordan jeg føler, når jeg springer over en træning. Nogle gange er det den anden påmindelse, der virkelig brænder en brand!

I en perfekt verden vil jeg regelmæssigt udøve simpelthen fordi jeg kan lide det. OK, jeg kan virkelig godt lide at udøve - jeg mener, at "runner's high" alene holder mig tilbage for mere - men der er dage (selv uger), at tanken om at udøve ekstra energi til motion er helt ubehagelig.

Motivation er personlig for alle. Hver af os har en anden grund til at udøve. For mig opretholder det en sund krop, der omfatter at holde mig i min store vægt. Træning til en begivenhed (som mit første maraton) hjælper mig også med at holde fast i en regelmæssig træningsprogram. Jeg kan godt lide at tænke på mig selv som en atlet i træning!

Når det kommer til det, finder jeg det, jeg virkelig nyder, hvad der holder mig motiveret på fitnessfronten. I årenes løb har jeg prøvet mange forskellige former for motion, fra at spinde til kettlebells til Bikram yoga til magtvandring. Hvis jeg bruger mine træningstimer til at gøre det, jeg nyder, er jeg mere tilbøjelig til at holde fast i min sved session, uanset hvad.

Jeg har fundet ud af, at Body Pump-klasser er nemme at holde fast ved, fordi jeg virkelig nyder dem. Jeg var ikke stor om styrketræning alene (jeg fandt det virkelig kedeligt), så kamratskabet og støtten til en klasseværelse hjalp mig med at holde fast i mine fitnessmål. At tage regelklasser har helt ændret mit udsigter, og nu styrker jeg hele tiden! Faktisk synes jeg, at mine træningsprogrammer gør det meget nemmere at holde fast ved det.

Hvad er din motivation til at udøve?

Efterlad Din Kommentar