Holde sig til den kost: Motivationstips fra Judith Beck

Fitness

Holde sig til den kost: Motivationstips fra Judith Beck

Judith S. Beck, PhD, vores Feel Great Weight motivationsguru er direktør for Beck Institut for Kognitiv Terapi og Forskning; lektor i psykologi og psykiatri, University of Pennsylvania; Forfatter af Beck Diet Solution: Træn din hjerne til at tænke som en tynd person .

Se på det lille billede. Con & genert; centrere på bare at miste 5 pund ad gangen. Når du mister de første 5, fejrer, så afgør om det er rimeligt at miste en anden 5 og så videre. Fokus på et stort antal kan være overvældende; i bitstørrelse bidder det mere håndterbart.

Sække sabotere tanker. "Det er godt at spise dette, fordi jeg fejrer. " Jeg har ikke tid til at træne. " Lyd kendt? Disse slags tanker kan spore din bedste indsats. Når du får dig til selv at gøre selvdæmpende undskyldninger, skal du skyde dem ned ved at sige: "Hvis jeg vil være sundere, tyndere og mere energiske, skal jeg følge min kost og motion plan. "

Ditch den helt eller ingenting mentalitet. I stedet for at skrabe dit program, når tingene bliver hektiske, "Se over din kommende uge og planlæg, hvordan du passer ind i alt," siger Beck. Og husk, fem minutters øvelse er bedre end ingen.

Plan for kurveboller. Du sidder fast på arbejde sent på en dag og har ikke tid til at skære frisk fisk og dampgrøntsager. "Hold et strejf af sund mad, så du kan få fat i en proteinbjælke eller opvarme en frossen middag med lavt kalorieindhold i travle tider," siger Beck.

Tilbage til, hvordan man holder fast i den kost

Efterlad Din Kommentar