Træd dit løbespil med denne trappe træning

Up your løb spil

Træd dit løbespil med denne trappe træning

Denne artikel blev oprindeligt vist på Life by Daily Burn.

Glem løbebåndet. Trappeklubber er sandsynligvis den mest frygtede stykke cardioequipment i gymnastiksalen, og med god grund: Trotting up step after step er hårdt arbejde. Men det er netop derfor, at du skal føje klatring til din fitness rutine. Ved at køre op ad trappen er der mulighed for en high-chargecardio session, så du kan slå ud på få minutter. Plus, det brænder op din quads andglutesand pumper din kraft - så du vil ende med at blive stærkere for alle dine fladtræningstræninger.

"Running trapper er meget lignende hills," siger John Honerkamp, ​​grundlægger og chief fitness officer hos J. R. Honerkamp Consulting i New York City. "Du kan ikke løbe op ad trappen så hurtigt som muligt på lejligheder, men du bruger dine sprintmuskler og mekanikere. Du bruger dine ben mere, engagerer din kerne mere og kører med dine arme, så det er en bevægelse i hele kroppen. "

Få alvorligt hurtigere med disse Hill-træningstræning

Sagen til en trappeøvelse

Afhængigt af hvor du bor, kan det være svært at finde fremmede ridsetræer. Og selv de stejleste bakker i din by kommer sandsynligvis ikke tæt på graden hældning, du får fra et sæt trapper.

Hvis der løbende huffes op og ned, lyder en trappe ensformig, ikke for at bekymre sig: Det behøver ikke vare meget lang. At klare en hældning (og bevæge sig mod tyngdekraften) er så effektiv, at selv korte sessioner kan føre til store resultater. Faktisk kørte trapper i kun 10 minutter, tre gange om ugen, forbedret kvinders kardiovaskulære fitness efter kun seks uger, ifølge en ny studie publiceret i Medicine & Science i Sports & Motion .

For at arbejde med at klatre ind i din træningsplan, skal du begynde at bytte en af ​​dine regelmæssige kørsler, orelliptiske træningstimer pr. Uge med 20 eller 30 minutter på trappemesteren eller nogle trin. Din high school stadion eller nærliggende cement trappe vil arbejde. "Gør trapper en gang om ugen og tænk på det som en måde at opdele de kedelige, lette løber", forklarer Honerkamp. Klar til at stige til udfordringen? Giv denne lodrette træning designet af Honerkamp en tur.

Hvorfor jeg begyndte at løbe - og aldrig stoppet

Din 25-minutters trappe-træning

Når du kører trapper, anbefaler Honerkamp at gå hårdt på vej op og derefter jogge ned i et let tempo for at undgå tungt pounding på din leddene. Udover at spille med yourpace blander denne træning også inupper- og total-body styrke bevæger sig mellem flyvninger. Så du kan krydse cardio og styrke din to-do liste samtidigt. Nu få stepping!

Efterlad Din Kommentar