Step Diet

Fitness

Step Diet

At lægge en fod foran den anden og gå på vej til vægttab er den enkle og retfærdige forudsætning bag The Step Diet , et regime udformet af en gruppe af vægt- kontrol eksperter fra University of Colorado. I stedet for at tælle kalorier er ideen at bremse at spise lidt og tælle trin. Det er lige så nemt som at klippe en skridttæller (den ene er forsynet med bogen) på din talje hver dag. Mens bogen er ny, er den diætstrategi, den fremmer, ikke: Det er et velprøvet vægtstyringsprogram, der voksede ud af 25 års forskning på universitetet. Dieters begynder at gå omkring en kilometer hver dag eller hvad der svarer til tre 5 minutters gåture. Til sidst er målet at logge 5 miles eller 10.000 trin, ikke nødvendigvis alle på én gang men hele dagen.

Denne bog handler om mere end at gå væk fra vægten; det retter sig ud over en solid visdom om, hvordan man ændrer negative vaner, der fremmer vægtøgning. En stor del plads er afsat til at overvinde passiv overspisning-tankeløs spisning eller snacking, der driver dig til at rense din tallerken eller afslutte den hele pose chips uanset sult. En del af problemet er genetik: Mennesker er genetisk programmeret til at tyngde mod de slags kalorie-tætte, fede fødevarer, der hjalp deres forfædre til at overleve under hungersnød. At tabe sig og holde det væk kræver kortsigtet denne genetiske tendens. Når det sker, taber du ikke bare vægt, men forbedrer også sundhed og livskvalitet. På overfladen lyder den endelige forpligtelse til 10.000 trin eller 75 minutters gang hver dag lidt skræmmende. Men pointe er at tilføre trin på små måder i løbet af dagen - ved at parkere bilen længere væk i partiet, gå under tv-reklamepauser, gå i stedet for at tage en kaffepause. En 30 minutters gåtur efter aftensmad kombineret med syv 5 minutters gåture i løbet af dagen tilføjer let op til 10.000 trin.


Tilbage til Diet Guide


Grundlæggende principper:

I begyndelsen af ​​12-ugersprogrammet logger du 2.000 trin hver dag eller går i ca. 15 minutter om dagen og spiser ca. 25 procent mindre end normalt . Til sidst, når du bliver tyndere, kræver din krop mindre energi til at fungere; trin forøges for at tage højde for denne ændring. Hastigheden af ​​vægttab er ikke vigtig.

Hvordan kosten virker:

Tilbring en uge under opgørelse, skriv ned alt, hvad du spiser og gør for aktivitet. Tanken er at stille ind på problemet med at spise og forstå, hvad der udløser det. Walking er stærkt fremmet, men cykling, yoga og andre øvelser er helt fine substitutter; diagrammer i bogen hjælper konvertere disse aktiviteter til trinækvivalenter. Et minut yoga svarer til 50 trin, en 60-minutters yoga klasse 3.000 trin.

Hvad du kan spise:

Alt. Bare spis mindre af det, cirka 75 procent mindre end normalt. Det er lige så enkelt som at tage en kniv og skære en burger i fire kvartaler og efterlade en fjerdedel eller 25 procent bagved.Bogen anbefaler fedtfattige versioner af yndlingsfødevarer, frosne yoghurt i stedet for is, f. Eks. Eller magert kalkun i stedet for fedtholdigt oksekød. Da det er realistisk at antage, at dit fede indtag i nogle dage kan være højere end normalt, skal du tage en mental oversigt over splurges og afbalancere dem ved at øge motionen.

Tar kosten og holder vægten af?

Mest bestemt. Forfatterne nævner undersøgelser udført ved University of Colorado, der dokumenterer et 1 til 2 pund vægttab pr. Uge. National Weight Control Registry (NWCR), et stort forskningsprojekt, der følger vellykkede dieters, der har tabt op til 65 pounds og holdt det i mere end 6 år, er et andet studie, der understøtter at gå som et middel til vægtkontrol. De fleste NWCR-emner opretholder deres vægttab ved at logge 11.000 til 13.000 trin hver dag.

Er kosten sund?

Sandsynligvis. Da du spiser omkring 75 procent af dit sædvanlige indtag, vil kalorier sandsynligvis være tilstrækkelige. Men der er stadig potentiale til at lave dårlige valgmuligheder for mad, da diætet giver forslag snarere end at stave ud præcis hvad man skal spise.

Hvad siger eksperterne?

"De kommer på vægttab fra bagsiden af ​​de fleste kostvaner ved at lægge vægt på motion", siger den berømte vægttabforsker John Foreyt, PhD, fra Baylor College of Medicine. "Det er innovativt." Alligevel spekulerer Foreyt, hvis nogle mennesker måske har brug for mere retning hvad angår at spise, end denne plan giver. Registreret diætist Leslie Bonci, direktør for sportsmedicin ernæring ved University of Pittsburgh Medical Center, indrømmer, at der kunne være et problem. "En diætist kunne fokusere på at nå 10.000 trin, men stadig lave dårlige madvalg," siger hun. På den anden side mener Bonci, at trinplanen giver en mere realistisk måde at nærme sig vægttab end "programmer, der siger:" Her er en kost, gør det i 6 dage, og du vil blive succesfuld. "Det virker bare ikke. "

Hvem skal overveje kosten?

Alle. Walking er en aktivitet, som folk i stort set alle alder eller fitness niveau kan engagere sig i.

Bottom line:

Dette er en af ​​de bedste metoder til vægttab for at ramme boghandlere i lang tid, men det er mindre end glitrende pakke kan ikke tiltrække mainstream dieters. Og det er for dårligt. Denne bog er fyldt med gode råd om de små ændringer, der tager trappen på arbejde, mens man snakker i telefonen - det tager langsomt at tabe sig og holde det væk.

Tilbage til Diet Guide

Efterlad Din Kommentar