Forblive slank for godt: AJ Cooks succes

Fitness

Forblive slank for godt: AJ Cooks succes

Marc RoyceFrom Health magazineAfter five I måneder efter den store vægtplan er AJ Cook begejstret over at have sin krop tilbage. "Jeg føler mig stærk og elsker den måde, jeg ser nu", siger hun. Faktisk, fordi AJ har fået muskler, som vejer mere end fedt, blev hun målvægt justeret nogle få pund højere af Dream Team ernæringseksperten Alyse Levine, RD.

Det næste skridt for AJ (og alle, der har lykkedes sammen med hende) er at holde alt væk. For at gøre det nemt, har vi afrundet insiderstrategier, herunder hvordan man handler med at holde pund væk.

# 1 Ditch dine "fede" tøj.

At have noget i større størrelse er et stort incitament til at opretholde den størrelse, du er i nu, siger dr. Team motivationsekspert Judith S. Beck, PhD. Men hold et stykke tøj, som du aldrig vil skulle bære igen for at minde dig om alle dine fremskridt, og hvorfor det virkelig er værd at holde øje med de sunde spisevaner.

# 2 Deltag i del-kontrol patruljen.

Den hurtigste måde at genvinde din tabte vægt på er at stoppe opmærksomheden på portioner, advarer Levine. Stick med single-serving størrelser.

# 3 Hoved til bakkerne.

Gå eller kør på et bakket kursus, siger Dream Team fitnessekspert Keli Roberts. Hills øger intensiteten og kalorieforbrændingen i dine træningsprogrammer og vil holde din krop udfordret, så du holder vægten væk.

# 4 Følg 3-pund-reglen.

Det er nemt at narre dig selv i at tro, du holder din vægt, når du ikke, siger Beck. Væg dig selv en gang om ugen på samme tid. Hvis du får 3 pund eller mere, skal du gå tilbage på din plan.

# 5 Klem i brændingen.

Du bliver slank, når du naturligt tilføjer i øvelser, når du kan, siger Roberts. En 5 minutters toning session, en 10-minutters gåtur, et par sæt trapper, nogle pacing på telefonen ?? alle disse tæller.

# 6 Bliv diætcoach.

At give en ven eller familiemedlems råd om, hvordan man spiser bedre (hvis hun beder om det) minder dig om hvad du skal gøre, siger Beck.

# 7 Tag 30 minutter.

Kort tid? Roberts foreslår dette træningsarbejde med træning (du vælger aktiviteten): Opvarm i 3-5 minutter i et langsomt til moderat tempo. I de næste 20 minutter, skifte 1 minut med højintensitetsøvelse (få vejrtrækning) med 1 minut ved lavere intensitet. Afslut med en 2-3 minutters nedkøling. Har du ikke 30 minutter? Du skal bare reducere intervallet, så det passer til din tidsplan.

Efterlad Din Kommentar