Forblive slank for godt

Fitness

Forblive slank for godt

Heather WestonMajor vægttab? Kontrollere! Find ud af, hvordan du holder din smukke krop uden at skulle svede hver kalorieindhold.

Trommeslag, tak! Efter syv måneders hårdt arbejde er de tre læsere på vores Feel Great Weight-program klar til at afsløre deres downsized bods og supercharged outlooks. Alle jer, som har fulgt vores plan, er klar til at fejre din hårdt tjente succes, samt godt arbejde! Men før vi sender dig på din slanke, glædelige måde, har vi bedt vores Dream Team om at dele deres bedste tips til, hvordan man gør den succes til sidst.

Før

Fatou Kine Dieye, 33

Arkitekt og direktør for kandidatstuderende ved Columbia University

Højde: 5'10½ "

Målvægt: 165 lbs

Det store spørgsmål:

"Skal jeg ændre mine spisevaner, når jeg har nået mit mål?"

Stay-slim strategi: Når det kommer til vedligeholdelse, er det OK at tilføje 50 til 100 kalorier til din daglige total, hvis du stadig taber og vil afvige, siger Marissa Lippert RD. "Når din krop rammer sin" søde plet "en naturlig sund vægt, stabiliserer den sig selv," forklarer hun. 999> Efter For at være sikker på at du stadig er på vej, fortsæt med regelmæssige indlæg, men du behøver ikke at besætte: "En gang om ugen er nok", siger Lippert. Og lad dig selv lave splurges. "Har en sød som en del af en sundt snack, som at sammenkoble en cookie med et glas skummetmælk eller et stykke frugt ", siger hun. På den måde" vil du faktisk fylde op med noget sundt samtidig med at du har en lille

Efter

Deanna Verbouwens, 39

Heltidsmor

Højde:

5'3 "

Målvægt: 145 lbs

Det store spørgsmål: "Hvordan kan jeg forblive motiveret på længere sigt?"

Stay-slim strategi: Når du når din målvægt, kan det være svært at holde sig til sunde vaner . Løsningen? "Opret mile markører, der ikke fokuserer på skalaen, som at hjælpe dine børn med at spise mere sundhedsmæssigt, køre et løb eller lære nye opskrifter," foreslår Lippert.

BeforeBut forventer ikke perfektion og husk at en enkelt slipup ikke er en undskyldning for at gå ud af skinnerne. Saml også påmindelser om hvorfor du vil være på rette spor, siger Judith Beck, PhD. "Lav en tjekliste over 'værd det oplevelser. Når du trækker mindre tøj fra skabet, bemærk hvordan det er værd at passe ind i dem. Løft dagligvarer lettere end du plejede? Værd at det! " Start

Nuværende

Tab til datoVægt190 lbs
161 lbs29 lbsTalje42"
43 . 5 "4. 5"hofter48 "
43. 5"4. 5Body fedt33%
22. 5%10. 5%[sidebreak]Før

Alanna Campbell, 28

Associeret producentdirektør til sport tv

Højde:

6'0 "

Målvægt: 170 lbs

Det store spørgsmål: " Nu hvor jeg har nået mit mål, hvad er min træningsplan?"

Stay-slim strategi:

Du vil holde dig ret tæt på din nuværende træningsrutine, selv om det er OK at lette intensiteten lidt, siger træner Johanna Subotovsky. Og mens du kan tage et par dage af gangen, slap du ikke af i mere end en uge eller to.

Efter Har du brug for motivation? Prøv at lave sved sessioner første ting om morgenen, så det er mindre sandsynlighed for konflikter beskæring. Eller "i stedet for at gå til middag eller drikke med venner, møde dem på gymnastiksalen og tage en klasse sammen," siger hun. Og hvis din tidsplan er jam-pakket ?? som Alannas er ?? presse i mini-træning hele dagen: "Hold et par sneakers under dit skrivebord og tag en tur til frokost," siger Subotovsky. "Stand i stedet for at sidde ?? det brænder mere kalorier. Gå eller cykel til arbejde, hvis du kan. De små ting tilføjer! "

Start

Nuværende

Efterlad Din Kommentar

Tab til datoVægt190 lbs
169 lbs21 lbsTalje32"
28. 5 "3. 5 "hofter43"
40 "3"kropsfedt30. 5%
23%7. 5%