Ophold forpligtet til fitness denne sommer med 5 tips

Skønhed

Ophold forpligtet til fitness denne sommer med 5 tips

Når det er varmt vejr og sommerferie rulle rundt, det kan være svært at holde sig til gym planer, når der er så meget foregår. Hvis du har lyst til, at du er faldet væk fra din fitnessvogn i de sidste par uger, vil disse tips hjælpe dig med at genoptage din sunde livsstil og holde dig på sporet - selv i lyset af sjov.

Sæt nye mål: Når du først tager af den startvægt, du forsøgte at tabe, kan du svinge væk fra dit fitnessregime. For fortsat og bæredygtig succes, fortsæt med at omskrive og omformulere dine mål - og det behøver ikke at være alt om vægttab. Hold underarm Stille i yogaklasse eller køre en halvmarathon behøver ikke at være langt fra fantasier; start træning for at nå dine nye mål nu.

Lav nye rutiner: Ændring af dine træningsdage hver uge virker for nogle, men mangel på rutine kan hindre dit engagement og fremskridt. Selvom du prøver nye træningstyper med ulige klassetider, skal du gøre noget for at arbejde på bestemte dage hver uge. Hvis der er et specifikt program, du elsker at se hver uge eller et stort spil, der er på tv, så tune ind mens du træner på gymnastiksalen. Snart vil ideen om vægge i sofaen i timen blive bleg i forhold til dit lange løb på løbebåndet.

Læs mere på POPSUGAR:

  • 3 måder at brænde flere kalorier på din næste runde
  • Kort, sød og effektiv: 5 Lunch-time-træningsideer
  • 10 minutters Tush-Toning Pilates-træning

Udbetale på forhånd: Det er svært at udbetale en træningsklasse, når du allerede har afleveret dine hårdt tjente penge. Selvom du er træt til at tilmelde dig på forhånd, gør det en stor forskel, når det kommer tid til at gå ud af døren og faktisk gøre bevægelser ved din træning. De bedste hensigter falder undertiden, men det er sværere at sige nej, når pengene allerede er brugt.

Spor dine fremskridt: Hold dig selv ansvarlig over din fitnessplan, og lav et punkt på journal for hver træning. Du behøver ikke at købe en skøre app eller fitness-specifik journal. Noget så lille som at skubbe ned i den tid, du brugte på at træne eller antallet af kalorier du brændte, efterlader dig at føle dig fuldført. Endnu bedre kan du se, hvor langt du er kommet, og hvor meget du har forbedret hver uge.

Få venner om bord: At sige nej til en happy hour i stedet for en træning vil ikke ske, når du slår ud alene. Få en gruppe venner involveret til at træne i gymnastiksalen, gå til yoga eller gå på en lang vandretur sammen. Du vil være mindre tilbøjelige til at skifte tingene rundt, hvis du slipper folk ned og planen allerede er på plads. Og husk bare: Der er altid tid til at gå ud til en festlig cocktail efter du har gennemført din træning.

Efterlad Din Kommentar