Starbucks til at tilbyde almondmælk som en anden ikke-mælkemulighed

Ernæring

Starbucks til at tilbyde almondmælk som en anden ikke-mælkemulighed

Starbucks planlægger at addalmond milkto theirmenu, der giver et bredere udvalg af forkunder, der foretrækker ikke-mejeriprodukter med deres kaffe orfrauccino. Kæden tilbyder i øjeblikket sojamelk og kokosmælk.

Mandelmælken, som vil koste en ekstra 60 cent, vil være tilgængelig i 4, 600 udvalgte butikker, der begynder den 6. september. Kunderne kan forvente at se det nye udvalg på alle menuer inden udgangen af ​​måneden.

Men forvent ikke nogen gammel mandelmælk. Starbucks har specielt udformet sin egen version - firmaet staver det som et ord, mandelmælk, der "skaber et rigeligt skum til varme drikkevarer og er lækkert og kremet, når det serveres i kolde drikkevarer", ifølge oplysningen. Beslutningen om at tilføje mandelmælk er et svar på mange års anmodninger: Kunderne har bedt om mejeriprodukterne på My Starbucks Ideapage, et sted, hvor kunderne kan dele ideer og forslag til virksomheden siden 2011. Denne specielle forespørgsel siden modtaget mere end 90.000 stemmer.

Mens du venter på, at mandelmælken kommer frem i din butik, kan du prøve en af ​​de farvede drinks fra Starbucks 'hemmelige menu.

Denne artikel blev oprindeligt vist på RealSimple. com.

Efterlad Din Kommentar