Starbucks Frappuccino På vej til en Darling Ny 'Mini' Størrelse

Seksuel sundhed

Starbucks Frappuccino På vej til en Darling Ny 'Mini' Størrelse

Hvor cool ville det være at nyde din yndlingsfrikuccino med mindre sukker og fedt? Takket være Starbucks 'nyeste projekt kan kaffelskere hurtigt få chancesometimet.

Kaffes sundhedsfordele

Kaffeselskabet testes i øjeblikket for pisket fløde godhed i en "mini" størrelse i udvalgte butikker i Denver og Houston, siger Maggie Jantzen, en Starbucks-talsmand. "Vi glæder os til at lære mere" hun sagde. Lige nu er den mindste størrelse, du kan få på Starbucks, en høj, som klokker ind på 12 ounces. Med den nye mini kunne kunderne få deres koffeinfiksering i en lille 10 ounces.

20 bedste mad til at spise til morgenmad

Nogle frap junkies kan protestere for, at det er for lille, men i slutningen af ​​dagen skal du give dem en høj fem for delkontrolindsatsen. Mange blended coffeedrinks kommer højt i kalorier, sukker og fedt. Drikkevarer hos Starbucks varierer efter størrelse og smag. En høj caffèespresso frappuccino er generøs ved 270 kalorier. Bestilling af den større venti karamel frappuccino ville dog sende dig op til 510 kalorier. For en 2, 000 kalorie diæt, det er en fjerdedel af dit indtag for dagen.

Selv de mindre 12 ounce caffèespressocomes med 11 gram fedt og 38 gram sukker, og du burde virkelig ikke have mere end ca. 25 gram dagligt tilsat sukker pr. Verdenssundhedsorganisationens seneste anbefalinger. Indtil videre er der endnu ikke noget ord på fedt og kalorier i den nye 10 ounce størrelse.

10 Overraskende kafeens kilder

Men en mindre del af coffeemay er lige hvad du behøver for at nyde en smule koffein uden alle de tilføjede bits. Lad os håbe at Starbucks er på vej til at gøre mini frap til en virkelighed for alle.

Efterlad Din Kommentar