Et stående skrivebord vil ikke hjælpe dig med at slanke dig, men det gør det

Vægttab

Et stående skrivebord vil ikke hjælpe dig med at slanke dig, men det gør det

Hvis du tror at stå ved dit skrivebord, vil du holde din talje trimmer end at sidde ved dit skrivebord, tænk igen. Ifølge undersøgelser, der fremgår af Journal of Physical Activity and Health , brænder stående kun 2 eller 3 kalorier end at sidde i løbet af 15 minutter, "ikke en meget betydelig stigning", påpeger undersøgelse hovedforfatter SethCreasy .

Walking, derimod brændt op næsten tre gange så meget, selv i et afslappet tempo på kun 2. 5 eller 3 miles i timen. Og det kan være din billet til en trimmer dig.

Nogle undersøgelser har antydet, at stående forbrænder flere kalorier end at sidde, hvilket kan forklare, hvorfor du har set mere stående skriveborde omkring dit kontor. Det meste af den forskning undersøgte hver aktivitet (sidde og stå) isoleret. Det nuværende forskergruppe begrundede, at de fleste mennesker laver en kombination af aktiviteter eller aktiviteterne i forskellige ordrer og besluttede, at det var et godt valg.

Med henblik herpå rekrutterede de 74 unge sunde frivillige til at deltage i en serie omhyggeligt koreograferede eksperimenter. Deltagerne var p>

Den første gruppe sad på en computer og skrev i 15 minutter og stod derefter. Den anden sad mens du så på tv i 15 minutter, og gik derefter på løbebånd. Den tredje gruppe stod da sad, mens den fjerde gruppe gik før de sad. Hver aktivitet blev adskilt af en 3-minutters "overgangsperiode", hvor personen blev "siddende i ro, ikke fidgeting, bare slapper af" forklarerCreasy .

Deltagerne brændte omkring 20 kalorier i løbet af en kvart times møde, uanset om det var på en computer eller et fjernsyn. Stående spiste op to andre kalorier.

"Strenge og stående vil være stort set det samme," siger Creasy , som er en ph.d.-kandidat i afdeling for sundhed og fysisk aktivitet af den fysiske aktivitet og vægtstyringsforskning Center ved University of Pittsburgh. "Det giver mening. Du udøver dig ikke rigtig selv, hvis du står."

Går der dog næsten tre gange så mange kalorier, som i løbet af en time, kunne tilføje op til så mange som 130 kalorier. På daglig basis kunne det være nok til at afværge den frygtede middelalderlige spredning, som tilsyneladende kryber op tidligere og tidligere.

Hvis du vil undgå smerter og smerter, kan stående stadig være bedre end knust ned i dit sæde, fingrene hamrer væk på et tastatur. Men jeg vil tabe - eller vedligeholde - vægten, gå så ofte som muligt, op og ned ad trappen, til vandkøleren, fra det fjerne parkeringspladsen. "Inkluderer walking breaks (siger i 5-10 minutter hver time) tilføjer og hjælper inp>, PhD, RD, en talsmand for The Nutrition and Dietetics Academy og assisterende professor i ernærings- og motion videnskab på Central Washington University i Ellensburg.

"Vi ved, at 150 minutter om ugen er mere moderat intensitetsøvelse ... nødvendigt for sundhedsmæssige fordele. Så hvis du er en person, der har svært ved at imødekomme disse anbefalinger, kan korte gåure være nyttigt for at nå disse mål , "tilføjer hun.

Efterlad Din Kommentar