Squash 'Pasta' med Asparges og Laks vil være din Fave Low Carb Comfort mad

Mad

Squash 'Pasta' med Asparges og Laks vil være din Fave Low Carb Comfort mad

Hvis du allerede har prøvet zoodles (nudler lavet af courgette) og blomkål ris, skal den næste ting på din make-list være butternut squash pasta. Ved at barbere den orange veggie i tykke bånd, kan du nemt bytte calorie-heavy italienske klassikere, som pappardelle, med et velsmagende lav-carb alternativ. Nysgerlig hvordan man gør det? Vi viser dig.

Denne opskrift på faux pappardelle skræmmer foråret, når den er parret med sæsonbestemte greens, som ærter, asparges, frisk mynte og dill. Små men mægtige ærter (både de frosne og friske sorter) giver vigtige næringsstoffer og tjener også som et fantastisk plantebaseret protein alternativ til dem, der er allergiske over for hæfteklammer som mælk eller soja.

Asparges er også et næsten perfekt produktvalg, hvis du prøver at spise godt. Forårsmuren indeholder mere næringsstoffer end du kan huske. Alvorligt er vitaminerne A, C, E, K og B6 samt folat, jern, kobber, og calcium bare nogle få af de spyds stellar sundhedstilsyn.

RELATERET: 10 Årsager til, at du skal spise mere Asparges

Vi tilføjede disse næringsværker og hjertesund laks til at squash nudler for at skabe en oplyst 'pasta'-skål, der lover at tilfredsstille. Og med smarte tilsætninger som olivenolie, grønne løg og fedtfattig creme creme, er vi sikre på, at du ikke bliver syg af dette måltid, der kun smager helt dekadent.

Se denne video for at se, hvordan du kan gøre den god-for-din middag lige hjemme. Så spring til handling (få det?) Til at piske op sæsonbestemt kombinationsboks til din familie eller venner. Tilføjet bonus: Resterne vil gøre den perfekte reception frokost i morgen!

Efterlad Din Kommentar