Spring-Clean din træningsrutine

Fitness

Spring-Clean din træningsrutine

Du sprenge dit hus, når årstiderne skifter, så hvorfor ikke gøre det samme med din træning? Fra gear til attitude, heres hvad skal du kaste ?? og den bedste måde at erstatte den på.

Katy Dockrill Ditch: Old walking eller løbesko

I stedet: Invester i et nyt par spark, fordi udslidte såler er en hurtig vej til skade. Skriv købsdatoen på tungen eller siden af ​​dine sko og lad din ugentlige kilometertal være din guide. Hvis du går eller kører 10 miles om ugen, skal du udskifte skoene hver 12. måned; 15 miles hver 8. måned 20 miles hver 6. måned 30 miles hver 4. måned.


Ditch: Din freebie-skridttæller

I stedet: Brug $ 20 til $ 25 for en bedre kvalitet. En undersøgelse i den britiske Journal of Sports Medicine afprøvede næsten 1, 000 low-end skridttællere og fandt næsten tre fjerdedele af dem var unøjagtige ?? med de fleste af dem overvurderer trin tæller.


Ditch: Lightweight dumbbells

I stedet: Brug tungere vægte, der udfordrer dig, siger Tim Davis, direktør for personlig træning på Peak Performance i New York. Din krop har en fantastisk evne til at tilpasse sig hurtigt, så hvis du ikke regelmæssigt øger den vægt, du løfter, vil du til sidst plateau. Løft så meget som muligt, så længe det ikke er smertefuldt, og du føler dig i kontrol under hele flytningen.


Næste side: Ditch: Sipping kun når tørst [sidebreak]

Ditch: Sipping kun når tørst

I stedet: Drik 4 til 6 ounce vand for hver 15 minutters øvelse. At svede væk selv en lille del af din kropsvægt kan dumme din træning ved at gøre dit hjerte slå hurtigere og få dig til at føle sig svag og træt.


Ditch: Tanken om, at mere er bedre

I stedet: Fokuser på kvaliteten, ikke længden af ​​din træning, siger Davis. I stedet for at gå eller cykle med en hastighed i en time, halvere din træning (og brænde samme mængde kalorier) ved at lave sprintintervaller ?? 30 sekunder til 2 minutter i meget hurtigt tempo efterfulgt af 2 minutter ved normal tempo.


Ditch: Den gamle bomuldst-shirt

I stedet: Gå højteknologisk og invester i træningstøj lavet af wicking stoffer. Hvorfor? Syntetik gør et bedre arbejde med at holde dig tørre og køligere, mens du træner (men du vidste det allerede).


Efterlad Din Kommentar