Sprede kærligheden denne valentinsdag med Bhakti Yoga

Fitness

Sprede kærligheden denne valentinsdag med Bhakti Yoga

Hvis du føler dig nede om din kærlighedssituation denne Valentinsdag, kan en mindre kendt yogatradition hjælpe.

Hvad vi mennesker gør for kærlighed! Ligesom hungrige tigre går vi ud på jagten og spiser den op i enhver form. Det være sig en romantisk gestus, moderlig kærlighed eller endog godkendelse fra vores lærere, vi tager hvad vi kan få. Men selvom vi får den kærlighed, vi ønsker fra andre mennesker, bliver vi ofte følte tomme, som det ikke er nok. Problemet er, at vi leder efter kærlighed på alle de forkerte steder.

Amerikanerne har dedikeret en hel dag til ære for kærlighed, men i yogatraditionen er kærlighed en hel øvelse. Jeg udfordrer dig til at afsætte dine chokolader og dine slikhjerter denne Valentinsdag og i stedet prøve at praktisere bhakti yoga. Bhakti yoga lærer os, at en 锟 斤 拷 en eftertragtet tilstand af yoga 锟 斤 拷 kan eksistere spontant med et hjerteforbindelse. Det er gennem hjertet at vi føler forbindelsen til andre på planeten, til p> er kærlighed.

Istockphoto

Praksis af bhakti har ofte form af "guruhengivenhed", et begreb, der kan skræmme folk. "Guru" er sanskrit for "lærer" det oversætter bogstaveligt til "mørkets fordeling" eller "den der bringer lys." Idéen om at elske en lærer, der ikke taler dit sprog og i nogle tilfælde, at du aldrig fysisk mødes, kan freak nogle mennesker ud. Hvorfor ville du, en rationel, smart person, tilbyde din kærlighed til en, der ikke engang kender dit navn? Men begrebet guruhengivenhed eller lærerens kærlighed er, at guru elsker hengivenheden, "bhakta", ubetinget.

Når ubetinget kærlighed tilbydes mig, kan jeg mærke den ubetingede kærlighed til mig selv. Og når jeg risikerer at elske mig selv, inspirerer jeg andre omkring mig til at gøre det samme. Når de elsker sig selv, spred de den kærlighed til dem omkring dem. Det er på den måde, at vi små væsener kan begynde at skabe fred på planeten. Lad os bare kalde det "yoga af Valentinsdag."

Vil du lære mere? Pick up Prem Prakash's The Yoga of Spiritual Devotion for at komme i gang.

Efterlad Din Kommentar