Sport illustreret udgivelser sin mest krops-positive badedragt nummer nogensinde

Graviditet

Sport illustreret udgivelser sin mest krops-positive badedragt nummer nogensinde

Sports Illustrated Swimsuit Issue har kronet tre dækmodeller - og de har tre helt forskellige kropstyper.

Trioen omfatter modemodel Hailey Clauson, størrelse 16 kropspositiv aktivist Ashley Graham og MMA fighter Ronda Rousey.

Et ord: Wow!

Graham, den sultry beacon ofbody positivitet, er den første plus-størrelse model, der vises på forsiden. "Jeg troede Sports Illustrated tog en risiko ved at sætte en pige i min størrelse på siderne," fortalte Graham People , efter at dækket afslørede lørdag. "Men sætter mig på omslaget? De bryder ikke bare barrierer; de er standarden nu. Dette er mere end episk. "

5 Regler for at elske din krop fra Model Ashley Graham

Rousey, der viser sin stærke og sexyphysiquecoated i kropsmaling, er den første atlet, der vises på forsiden. På Instagram skrev hun: "Sådan en ære at dele omslaget med @theashleygraham og @haileyclauson for @ si_swimsuit's problem at fejre kvinder af alle kropstyper."

SI Badedragt administrerende redaktør MJ Day beskrev den langsluttede solhårede Clausonas "Definitionen af ​​en moderne bombeskal." Hvorfor Ronda Rousey er den Body Image Role Model Vi Need? "De tre covers af Hailey, Ronda og Ashley fejrer det nye SI Badedragt," sagde Day. "Alle tre Kvinder er smukke, sexede og stærke. Skønhed er ikke cookie cutter. Skønhed er ikke 'en størrelse passer til alle.' Skønhed er rundt omkring os, og det blev særligt indlysende for mig, mens du fotograferede og redigerede dette års spørgsmål. "

Alle tre dækker jord på aviskiosker mandag den 15. februar

Efterlad Din Kommentar