Enkle trin til en sundere dig

21 Værdiløse fødevarer en næringsdrivende vil straks skære af din kost

Din kosts værste fjender du ved, du ved, at daglig bagel- og flødeost-vane bliver nødt til at gå, hvis du vil spise sundere og tabe sig. samme for tankeløse chips-munching på sofaen. men hvad mere kan holde dig tilbage fra at nå dine vægttabsmål? vi tappede fire registrerede dietitere for at finde ud af, hvilke ting de ville anbefale som den første til at gå på diæthaksten - og nogle kan overraske dig.

Hvordan man bryder en dårlig vane i 3 trin

Du er en neglebiter. Tilbring for meget tid på sofaen og se tv. En chip fiend og chroniclate-night snacker. Men her er nogle gode nyheder, hvis du har en svaghed, du bare ikke kan skynde at ryste: Forskningen skuller lys på de mest effektive måder at bryde en vane til godt. Her trehjertet taktik til at hjælpe dig med at holde op en gang for alle.

Disse træningsprogrammer vil udfordre din krop og dit sind

Du ved, hvor vigtigt det er at flytte din krop. Og du har sikkert hørt, at mental stimulering er god for hjernen. Så hvorfor ikke dræbe to fugle med en sten og udøve din noggin, mens du bryder en sved? Her er fem træningsprogrammer, der kan hjælpe dig med at gøre det. Boksning Denne træning har vokset hurtigt i popularitet og med god grund.