Seksuel sundhed

Opskrift Makeover: Lighter Sweet-Potato Pecan Cupcakes

Bycaitlyn elf de køligere morgener, vi har haft i det sidste, tjener som en dejlig påmindelse om, at efteråret er bare rundt om hjørnet. mens vi ofte forbinder sæsonen med tilbage til skolen, markerer den også en betydelig ændring i vores spisning. pludselig er ferskner, jordbær og blommer ud, og pærer, æbler og yams er i!

Dagens opskrift: Strawberry Zinfandel Trifle

Valerie martin sommeren jordbær ser super lækker på de lokale markeder lige nu, og denne bagatelopskrift - der bruger tørr rød zinfandel-vin i stedet for de traditionelle sherry-puts dem til god brug. vi elsker bagværk, fordi de er så nemme at lave, men de ser helt sikkert imponerende ud og kan også være en sund dessert.

Dagens opskrift: Summer Melon med Fig og Prosciutto

Sara remington figs, ja! lækre, søde og nærende, vi elsker den tid af året, når de begynder at fremstå i købmandsforretninger - eller endda på træer, hvis du er heldig at have en (som nogle af vores venner her i nyc-området). selvfølgelig smager figner bare godt alt sammen alene, men denne opskrift kombinerer dem med andre sommerfavoritter, honningmelon og cantaloupe.

De 9 bedste og værste ingredienser til din sandwich

Når jeg snakker med mine kunder om deres yndlingsmåltider, vil mange sige: ja, jeg elsker en god sandwich. en? ?? jeg forstår det. der??锟 斤 拷 er bare noget meget tilfredsstillende om at samle din frokost med begge hænder og bide i. men fra en ernæringsekspert?锟 斤 拷 s synspunkt, en sandwich kan enten være en velrundet combo af næringsrige ingredienser eller en direkte diæt katastrofe.

De 10 Bud af Snacking

Snacking ikke kun afværger hænger (sulten vrede), det kan fylde hullerne i din daglige ernæring og vægttab mål også. men da sund snacking handler om de rigtige valg, lad de 10 bud til snacking være din guide. fra at vælge en rigtig præ-træning bid til at bruge snacks til at tilfredsstille trang, er disse regler her for at hjælpe (ikke dumme) din kost!

10 Ting du aldrig vidste om Clitoris

Sæt dig selv damer, der er meget at vide om klitoris, at de ikke gjorde det vi lærer os ikke i sundhedsklassen. mens du sikkert har hørt de mange uheldige kælenavne til denne kropsdel ​​(herunder "bønnen", der kom op med det?), og du absolut kender en eller to ting om ahem, funktionerne i klitoris, kan du ikke vide, at det rent faktisk bliver oprejst, for eksempel.

2 minutters yoga flow til stretch and de-stress

Denne artikel blev oprindeligt vist på DailyBurn. com. Når du er stresset, spænder din krop som isflex-reaktion. Forestil dig en snoethed mellem muskel og sind. Som din krop bukker under stresset, skaber det stramhed i nakke og skuldre. Og hvis du er skyldig i at sidde hele dagen? Forvent en stiv ryg og forkortede hoftefleksorer.

De 3 Knive Hver Home Chef har brug for

Hvilke blade gør klippet? disse enkle, men kraftfulde essenser. henckels internationale klassiske 8-tommers kokkens kniv en arbejdshest med et hårdt koldt rustfrit stålklinge og et behageligt håndtag (stålet strækker sig gennem det for balance), som koteletter, terninger og minces som en chef. ($ 55, amazon.

3 Fersken Opskrifter til National Peach Cobbler Day

I morgen er national peach cobbler day! (en lørdag: perfekt til bagning.) vi elsker at fejre denne lækre dessert, men det sker for at falde smæk dab midt i beach-body prep tid. ikke bekymre dig, det er muligt at bruge den naturlige sødme af ferskner til at lave desserter, der er relativt lave i kalorier, men smager lige så dekadent som bedstemorens opskrift.

De 5 bedste chokolader til at give din sunde Valentine

Uanset om du ser valentinsdag som en perfekt undskyldning for at bade din elskede med elsker, tror det? er den værste slags falsk ferie eller falder et sted imellem, der?锟 斤 拷 s en ting vi alle kan enige om: 14 februar betyder chokolade. her på sundhed er vi store chokoladefans, især mørke. dens sundhedsmæssige fordele er talrige og veldokumenterede, og det?

5 grunde vi er inspireret af 16-årige olympian sydney mclaughlin

Mange teenagere tilbragte sandsynligvis sidste weekend hængende med deres venner i indkøbscenteret eller den lokale pool. Men ikke Sydney McLaughlin - den 16-årige runnerwas i Eugene, Oregon, der konkurrerede på de olympiske spor- og feltforsøg i USA. Før 3 proffs og to kollegier, sluttede McLaughlin tredje i 400 meter forhindringer med en tid på 54.

5 Overraskende anvendelser til avocado

Getty images næsten alle ved, at avocadoer kan forbedre hjertesundheden, fremme vægttab og hjælpe dig med at opbevare vigtige næringsstoffer som kalium og vitamin b. og det er kun, når du spiser dem. som skønhedshjælp har avocados og avocado-baserede produkter også et velfortjent ry for at holde hår og hud udseende ung, smuk og blød.

6 overraskende ting, der kan forsvinde med en obamacare-ophævelse

Denne artikel opstod oprindeligt på KHN. org. The Affordable Care Act naturligvis påvirket præmier og forsikring køb. Det garanterede folk med allerede eksisterende forhold kunne købe sundhed dækning og tilladt børn at forblive på forældres planer indtil 26 år. Men den ca. 2 000 sider regningen omfattede også en lang række andre bestemmelser, der påvirker de sundhedsrelaterede valg af næsten hver amerikansk Nogle af disse foranstaltninger er tydelige hver dag.

En økologisk kokkemand Denne friske og frugtfulde pluotrecept

Den nye napa-restaurant og yogastudio kaldet ubuntu (det er zulu for "menneskeheden mod andre") leverer den ultimative gård til -table køkken. restaurantens menu - fra kokken jeremy fox og hans kone, wienerbrød deanie-høstes fra den biodynamiske økologiske have lige ned ad vejen. her deler den grønne kok en god ide til et friskvalgt første kursus.

Er Super Bowl Ads dårlig for vores sundhed?

Nfl fanhouse af alyssa sparacino fredag ​​den 4. februar com) - mere end 100 millioner mennesker forventes at stille ind på super bowl xlv denne weekend, men kun nogle af dem er fodboldfans. takket være pregame hype og hollywood-kvalitetsproduktionsværdier er super bowl-reklamer blevet hovedattraktionen for mange seere.

De bedste fødevarer til at hjælpe dig med at sculpt muskel

Nøglen til at tabe sig og bygge lean muskel er at have din krops stofskifte på sit bedste. derfor er jeg en stor fortaler for en ingrediens fødevarer, fordi de er let genkendelige og fordøjelige i din krop. dette er kritisk, når det kommer til at absorbere al din ernæringsmæssige værdi af dine måltider, men også for at fuldføre denne udveksling af uønskede pund til magert muskelvæv.

Fødselsdagskagen, der ikke vil pakke pund

Fluffy fødselsdagskage spredt i fedtet chokoladehasselnød, der er mindre end 400 kalorier et stykke? takket være kokken candice kumai, det?锟 斤 拷 er muligt! den â? cook dig selv sexy? ?? forfatteren elsker at smage tantalizing retter, men er candice kumai dishes på, hvordan man laver mad sexy glem muffins, malkekager er hvor det er på en sundere twist på mac og ost på vagt med opskrifter, der kan pak på pund.

Chewens Daphne Oz: Jeg vil hellere veje 5 lbs. Mere og vær rigtig glad

Lækker opskrifter lavet med cadbury créme æg 6 easy breakfasts with only 3 ingredienser hver de skønneste opskrifter til at lave denne påske kokken og forfatteren daphne ozs madvaner har tendens til at skifte med store livsmilestre. "da jeg først kom på the chew spiste jeg mest vegetarisk. men som [mine medværter mario batali, michael symon, carla hall og clinton kelly] siger på vores show, konverterede de mig til den mørke side.

Den lækre vandmelonpopsikel du skal prøve

Relateret 15 fødevarer, der hjælper dig med at blive hydreret 8 juicy melon opskrifter lowdown på 10 sukker substitutter hvem elsker ikke vandmelon? ikke kun er det lækkert, men det er lavt i kalorier, fyldt med vitamin c, og kan endda hjælpe med at lindre muskelsår. siden søndag er national watermelon day, vi ønskede at dele denne forfriskende vandmelon popsicle opskrift.