Køn

De bedste 15 sportsgrene til enhver form for træning

De bedste sportsbraser Har du brug for elevator? Ønsker du mere support? Kræver en sindssyg comfy yoga bh? Sundhed Medarbejdere og venner - fra en kop til F-udarbejdet i 70 plus bh'er. Her er 15 ofour faves. C9 ved Champion Seamless Cami For at købe: Størrelser XS-XXl, $ 20; mål. com Bedst til: Effektive træningstrækninger Crossbacken på denne stjæle var et hit.

9 nemme måder at øve selvpleje i denne uge

Mellem lange arbejdstimer, weekendopgaver, aftensplaner med venner og tid til din familie, overskrider din kalender. Men kan du huske sidste gang du tog en time, måske endda to, for dig selv? Hvis du skulle tænke længere end et par sekunder, kan du overveje at tage et skridt tilbage og revurdere din tidsplan.

Sådan stopper du fat-shaming dig selv

Jeg hader min cellulite. Den cookie går lige til mine hofter. Du tror måske, at det ikke er noget biggie at gå lavt på dit udseende nu og da, men ord som disse spiser væk med din selvtillid og selvværd. "Fat-talk kommentarer er som velcro; de holder fast ved dig, og de kan begynde at blive din identitet, "siger Cynthia Bulik, ph.

Er iført min træning leggings hele dagen dårligt for min skede?

Der er ingen dans om, at vi stort set lever i vores træningsplejersker. Og takket være athleisure-trenden er det blevet socialt acceptabelt (for de fleste i det mindste) at dyrke den behagelige tøj næsten hvor som helst - i købmanden, i biografen, endda til drikkevarer. Men vi har hørt rygter på det seneste, at iført yoga bukser hele dagen kunne være dårligt for ens vag (* gisp!

Årtusinder er lige så hårdtarbejdende som babyboomers, studie finder

Fredag ​​den 14. oktober 2016 (HealthDay News) - Boomers bøjer sig selv: Du har ikke en stærkere arbejdsmoral end dem i senere generationer finder en ny undersøgelse. Babyboomere siges at lægge arbejde i centrum af deres liv for at undgå loafing og at være etisk i forhold til andre. Deres arbejdsmoral er også forbundet med større jobtilfredshed og ydeevne, og større engagement, ifølge forskerne.

Disse 5 apps kan hjælpe dig med at nå dit nytårs resolution

Det er nytårs resolutions tid, og du ved hvordan det går: Du lager op på nye kogebøger, genstart thatgym medlemskab, køb blackout nuancer, så du kan score qualitysleep, og tage andre skridt til at forberede dig til at gøre din sunde løfter. Men før januar er overstået, går du tilbage til dine gamle veje.