Seriøst, stop kigge op på sundhedsinfo på wikipedia

Graviditet

Seriøst, stop kigge op på sundhedsinfo på wikipedia

Næste gang du freaking ud om et sundhedsproblem, ikke regne med Dr. Wikipedia for at diagnosticere dig. Da eksperter gennemgik Wikipedias sundhedsartikler, fandt de, at 9 ud af 10 indeholdt ukorrekte oplysninger, ifølge en ny undersøgelse i Journal of the American Osteopathic Association .

Forskerne i North Carolina fandt fejl i indlæg om hjertesygdomme, lungekræft, depression, slidgigt, kronisk obstruktiv lungesygdom (COPD), højt blodtryk, diabetes, rygsmerter og højt kolesteroltal.

Den eneste betingelse, der bestod i anmeldelsen var hjernerystelse, men selv da er du bedre ude af check med din doc. Selvom Wikipedia har redaktører, som red flag-udsagn, der ikke er sikkerhedskopieret af en pålidelig kilde, skal du undersøge dit hoved, hvis du stoler på den gratis internet-encyklopædi (som er skrevet af frivillige) for råd om potentielt farlige forhold.

Og før du skriver hele denne sag ud som et neurotisk problem, ved du, at tidligere undersøgelser har vist 47-70% af medicinske elever og fagfolk indrømmer at bruge Wikipedia som reference, Yikes!

Hvis du ikke kan bekæmpe trangen til Google, giver dine symptomer websteder, som Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse, pålidelige, forskningsbaserede oplysninger. Men når sygdom rammer, er det altid bedst at begynde med at nå ud til din læge, som vil have indsigt i din medicinske historie og virkelig træning og erfaring. (Lad os bare håbe at de ikke har læst Wikipedia også.)

Efterlad Din Kommentar