Sikreste måder at opbevare dagligvarer

Fitness

Sikreste måder at opbevare dagligvarer

Istockphoto

Fra Sundhed magasin

Sund madvaner i hjemmet kan hjælpe med at beskytte din familie mod madbårne sygdomme. Se nærmere på disse gode tips om, hvordan du opbevarer dine dagligvarer hurtigt og sikkert:

Sæt letfordærvel i isolerede poser eller køleskabe.

Sørg for, at dit køleskab er koldt nok , siger Coleman Teitelbaum, en corporate chef og marketing-partnerships manager for Sub-Zero og Wolf Appliance. Det skal indstilles til 34 til 36 grader F. Hvis du ikke har en digital termostat, skal du investere i et køleskabstermometer og tjekke det ugentligt. Køleskabet bør indstilles så lavt som muligt; -5 grader er bedst.

Vask producerer grundigt (selvom det er "forvasket"), tør og taske separat før opbevaring stansning af huller i posen forsinker ødelæggelse. Før madlavning, prøv hvad Food Network-stjernen Sandra Lee fra Sandras Money Saving Meals gør: "Jeg blødgør friske grøntsager i 15 minutter i en stor krukke koldt saltet vand. Det er en god måde at få snavset ud. "

Vask kan fjerne nogle forurenende stoffer, men madlavning er den bedste måde at sikre, at produktionen er sikker , siger fødevaresikkerhedseksperten Marion Nestle, PhD. "Selv 30 sekunder i kogende vand ville have taget hånd om E. coli i spinat," siger hun.

Sørg for, at rå og kogte varer ikke rører hinanden i køleskabet. Rå kød bør pakkes og placeres i separate beholdere på den laveste hylde, så de ikke kan dryppe på noget under, siger Teitelbaum.

Placer aldrig mælk eller kød på dørhylderne . I de fleste køleskabe er døren ikke så kold som resten af ​​køleskabet.

Efterlad Din Kommentar