Opløsning reboot

De 20 største lektioner vi lærte om vores sundhed i 2015

2015 sundhed nyheder når vi ser tilbage på 2015, kan vi huske det som året kvinderne fik deres egen "lille pink pille", sukker og bacon fik en dårlig (okay, en endnu værre) rap, og en heldig brandmand fik et helt nyt ansigt. disse sidste 12 måneder har helt sikkert produceret deres retfærdige andel af fascinerende medicinske nyheder - nogle historier, der lærte os nye lektier om vores helbred og andre, der styrker troen, vi har mistænkt i årevis.

14 Slankende hemmeligheder fra Amerika's Top Spas

Destination: fit fra detox behandlinger til rent køkken, fem-stjernede kurbade gøre formgivning føles som en ferie. kan der ikke stråle der personligt? vi fik de øverste resorts til at dele deres hush-hush strategier. infuse away "tilføjelse af et smag til dit vand opfordrer dig til at drikke mere. og at øge mængden af ​​vand du har er en af ​​de nemmeste vaner, du kan vedtage for at hjælpe dig med at tabe.

20 Sundhedsfejl, du skal stoppe med at gøre, inden du tænder 40

Drej dit helbred omkring vil du se og føle dig ung i dine 40'ere og derover? nu er det tid til at ramme opdateringsknappen. "når du er i din 20'erne og 30'erne, har du evigt" - eller så tror du, forklarer heather provino, administrerende direktør for velgørenhedsfirmaet provant health solutions inc. i east greenwich, ri men sundhed og livsstilsfejl kan snige sig på dig i midlife, og næste ting du ved, finder en rutinemæssig checkup dit blodtryk er op eller dit blodsukker er ude af whack.

Og landets fedeste by er ...

For tredje år i træk , Washington, DC, har nabbed top spotthhe årlige American Fitness Index, som rækker de 50 største storbyområder i landet. AFI-porten, som udsendes af American College of Sports Medicine, tager hensyn til faktorer, herunderresidenternes mentale sundhed, kost, dødelighed og meget mere.

Jeg tabte 72 pund ved at spise mere mad

Meghan Gilbert, 20, 5'4 ", fra Dallas Før: 200 lb., størrelse 16 Efter: 128 lb., størrelse 0 Tabte totale pounds: 72 lb. Totale størrelser tabt: Jeg voksede op, jeg vidste aldrig betydningen af ​​motion (den mest aktivitet jeg ville få var på band praksis). Det kombineret med min kærlighed til sød te og fastfood var en opskrift på vægtforøgelse.

De dårlige vægttabsfejl alle kvinder gør

Du er bekendt med de store vægttabsfejl, som alle gør (likeskipping morgenmad, OD'ingon protein og skimping på veggies). Men det viser sig at der er et par sneakierdietary flubs at undgå også. Over tid kan disse tilsyneladende små fejl virkelig tilføje op, og det kan endda få dig til at lægge pund, siger dietist Keri Gans, RDN, forfatter af The Small Change Diet .