Relationer

Nye realitetshow er det mest ekstreme vægttabseksperiment nogensinde - og det er dårligt

A & E's nye reality show Fit to Fat at Fit tager ideen om yo-yo slankekure på et helt nyt niveau. I hvilket netværk er "det mest ekstreme vægttabs eksperiment nogensinde", er fitness trænerne enige om at pakke på pund, så de kan slanke sig sammen med deres overvægtige kunder. Serien, som premiere i går aftes, er vært for Drew Manning, den personlige træner, der famously gained og derefter tabte 75 pounds med formål.

Dagens opskrift: Pan-Seared tunger med Southwestern Rice Salad

Foto: jim bathie dagens opskrift af dagen er så farverig som den er lækker. drue tomater, majs, hingst, sorte bønner og brun ris tilføjer en overflod af farve og smag til dette nemme at lave måltid. hvis du kan lide din mad krydret, er du velkommen til at tilføje sauce, cayenne, jalapenos eller chili til denne skål for en ekstra metabolisme boost.

Dagens opskrift: Pappardelle med Citron Gremolata og Asparges

Det er aspargesæson, så til ære for denne velsmagende grøntsag bringer vi dig en opskrift, der er let nok til at lave på en weeknight, men dejlig nok til at tjene til gæster, hvis du vil. fyldt med fiber og k-vitamin, asparges er en velsmagende og lav-cal veggie. en servering af denne skål (en kop) er kun 179 kalorier.

Dagens opskrift: Red-Lentil Hummus

Hvordan får vegetarierne deres daglige dosis protein ? et svar er røde linser. kun en kop af dette lille men mægtige legume indeholder det meste af dit daglige anbefalede protein og fiber. ikke kun er de en god kødstatning, linser kan bruges i stedet for traditionelle kikærter til at lave hummus. i en side-by-side sammenligning med kikærter har røde linser tæt på dobbelt så mange proteiner og fibre, som kan hjælpe med at sænke dit kolesterol og tilfredsstille din sult.

Dagens opskrift: Sesamfrø-Crusted Laks Burger med Yoghurt Sauce

Quentin bacon går grillen op i denne weekend? selvfølgelig er du det. og hvis du finder dig selv overvejet det ældgamle spørgsmål - fisk og skaldyr? - vi har den perfekte løsning. denne opskrift er den bedste af begge verdener. lavet med omega-3-rige laks, sojasovs, panko brødkrummer, frisk ingefær og sesamfrø, disse velsmagende burgere er umulige at modstå.

Dagens opskrift: Smoky Chipotle Chili

Bliv varm og føl dig tilfreds med denne smoky chipotle chili opskrift. denne ret, der er naturligt glutenfri, indeholder kun 349 kalorier og 3g mættet fedt pr. portion, mens du pakker i 23g protein og 14g fiber. det er et glimrende valg til en sund super bowl søndag, hvis du spørger os. denne vinterkomfort mad indeholder cumin, et lækkert krydderi med mange sundhedsmæssige fordele.

Dagens opskrift: Summer-Garden Gazpacho

Glad sommer! til ære for den første dag i vores yndlingssæson bringer vi dig en vegetarisk kølet suppe, der kun er 88 kalorier pr. portion. denne opskrift er så enkel! bare rør ingredienserne i en skål, lad det slappe af i køleskabet i 30 minutter, og nyd hele sommeren for at slå varmen. du får tonsvis af næringsstoffer fra grøntsagerne i denne suppe, herunder vitaminerne a, c, k og b6 fra tomater, vitaminer c og k fra agurker og mere c-vitamin (i store mængder) fra gul og røde paprika.

Dagens opskrift: Tartine med Blackberry Thyme Salad

For en simpel morgenmad uden morgenmad, der også er godt for du, prøv denne tartine med blackberry thyme salad opskrift. det tager kun fem minutter at piske op denne power snack, som vil hjælpe dig med at forbrænde fedt og opretholde en afbalanceret kost. brød og yoghurt vil holde dig fyldt i længere tid, og björnbærene er lave i kalorier og fedt.

Dagens opskrift: Three-Cheese-and-Sage Ravioli

At lave din egen ravioli fra bunden er ikke så hård som du måtte tænke. faktisk tager denne opskrift kun 40 minutter fra start til slut. den indeholder tre lækre oste, skumfilet, frisk gedeost og revetparmesan, og 5 gram fiberto holder dig fuld længere. vores opskrift gør seks portioner, så gør denne nemme hjemmelavede ravioliopskrift til venner og familie!

Dagens opskrift: Veggie Stack med Basil

Dette veggietårn leverer næringsstof! hvad kunne være bedre end aubergine, gul squash, courgette, tomater og røde løg på en seng af couscous? (du kan også bruge quinoa eller brun ris i stedet for couscous.) denne vegetariske opskrift leverer 10 gram protein, 6 gram fibre og er ca. 300 kalorier pr. portion.

Dagens opskrift: Veggie Tostadas med en Frosty Blended Margarita

The forårs vejr er at sætte os i humør for kølige og lækre drikkevarer. så til middag i aften, anbefaler vi disse veggie tostadas parret med en kølig blandet margarita. denne opskrift kræver 98% fedtfri mel tortillas, fedtfri refried bønner og fedtfattig fedtost for at holde kalorierne til et minimum.

Dagens opskrift: Ristet Blomkål Med Oliven Vinaigrette

Kredit: john kernick hvis du kan lide blomkål, vil du elske denne opskrift. (og hvis du ikke gør det, skal du! denne cruciferous veggie indeholder næringsstofkolinen, som har været forbundet med bedre beslutningstagning, ræsonnement og hukommelse.) denne lækre skål tager kun 20 minutter forberedelse og 30 minutter kogetid at lave.

Dagens opskrift: Orange-Walnut Tassies

Har du brug for en sød dessert til din feriefest? du kan ikke gå galt med disse orange-walnut tassies, som ser lette tærter. tilføjet bonus? de er kun 78 kalorier hver og bruger vitamin c-rige appelsiner, så du behøver ikke at føle nogen ferie skyld, hvis du serverer (eller spiser) dem. desserten skærer fedt ved at bruge 1/3-mindre fedt flødeost og fedtfri mælk i mini skorpe.

Dagens opskrift: Ovnfrit Kylling

Randy mayor endelig en stegt kyllingrecept, vi kan komme bagved. krydderblandingen giver denne kyllingeskål et spark, men det er lavt i mættet fedt (2,5 g pr. portion) takket være fedtfattig kærnemælk og fjernelse af huden inden madlavning. for at give den en sprød belægning bliver kyllingen først brunet i en stegepande (4 minutter pr.

Dagens opskrift: Parisisk varm chokolade

Hvad kunne være bedre end varm chokolade på en kold dag? varm chokolade lavet af høj kvalitet, bittersød chokolade. selvom det er lavt natrium, er denne søde opskrift lavet med piskekrem og klokker i 244 kalorier pr. den gode nyhed er, at denne europæiske chokolade er så rig, du behøver kun en lille kop.

Dagens opskrift: Pepper Crusted Biff med Senneps-Mint Sauce

Hvad er bedre end en simpel , men alligevel speciel weekend middag? denne smagfulde bøf og dyp sovs kræver kun otte lette ingredienser og 20 minutter af din tid. plus, vores new york strip bøf opskrift har kun 320 kalorier per6 ounce servering af bøf med 2 spiseskefulde af homemademustard, honning, peberrod og myntsauce.

Dagens opskrift: Potato-Crusted Spinat Quiche

Vi har alle vores troværdige breakfast standbys, men om du er en græsk yogurtgirl eller en havregrynshverv , det kan være godt at ændre det op så ofte. må vi foreslå denne sunde veggie quiche? quiche må ikke være din typiske morgenmadsmad, men med ingredienser som proteinrige æg og veggies er det et godt valg.

Dagens opskrift: Pumpernickel Toasts med røget laks og citron-chive Cream

Denne lækre fingermad kombinerer den salte smag af røget laks med citronskal og fiber-rige pumpernickel toast. endnu bedre er "cremen" ikke fløde overhovedet, men 2% græsk yoghurt, hvilket er en årsag til, at denne ret kun er 119 kalorier pr. portion. nem at lave, bare rør yoghurt, 2 spiseskefulde biprodukter, en spiseskefuld olivenolie og citronskal sammen i en lille skål.

Dagens opskrift: Pumpkinmuffins

På skarpe, oktober eftermiddag er det let at føle sig forpligtet til at komme udenfor og gøre noget der skriges. "vi ville være villige til at vædde på, at dit instragram feed vil blive overbelastet med plaid skjorter, æbleplantager og nye læderstøvler i weekenden. men hvis du virkelig bare føler en weekend derhjemme, erobre de sæsonmæssige ambitioner i køkkenet!

Dagens opskrift: Savory Beet Soup

Hvordan har du det om rødbeder? de fleste mennesker elsker dem eller hader dem, og vi tilfældigvis er i "kærlighedskampen". hvis du er sammen med os, så bliver du vild med denne sunde suppeopskrift. mens de fleste opskrifter spiller op med de naturlige sødme af disse lyserøde grøntsager, kombinerer denne opskrift dem med kartofler, kylling bouillon, olivenolie og citron for lækre resultater, der er overraskende lækre.