Opskrifter

3 Instant Pot Recept, der er pakket med Fall Superfoods

Gør det ikke forkert, vi elsker en klassisk langsom komfur. men når sulteniveauet stiger, skal middagen være klar i et øjeblik. indtast instant pot ($ 70; amazon. com), en multifunktionselektrisk trykbeholderenhed, der pisker op måltiderne mere end en basisk trykkomfur og fungerer som en langsom komfur, dampkoger, riskomfur, og yoghurt maker også.

6 fødevarer, du aldrig skal køle

Denne artikel blev oprindeligt vist på CookingLight. com Når du pakker ud fra en tur til købmanden, kan det være fristende at sætte næsten enhver let i køleskabet. Men for nogle produkter og producerer sorter, der kun fremskynder ødelæggelsen. Se nedenfor for at lære de halvtreds fødevarer, der aldrig skal sættes i køleskabet.

Starbucks tilføjer førsteganganske element til menuer

Denne artikel blev oprindeligt vist på CookingLight. com. Mens Starbucks 'morgenmadsmenu er overskredet med ikke-veganske varer som æg og yoghurt, er deres nyeste menutillæg faktisk certificeret veganer. The Overnight Grains, som i øjeblikket kun findes på 600 New York steder, har en blanding af havregryn, quinoa, ristet kokosnød og mandler og chia frø.

Den overraskende ingrediens, du skal tilføje til dine æg

Denne artikel blev oprindeligt vist på RealSimple. com. Det er sandsynligvis allerede i køleskabet. Uanset hvordan du laver dem (nogle foretrækker løbende, andre meget godt færdige) røræg har brug for lidt mere end smør til gryden og et strejf salt og peber. Vi har aldrig bedt dig om at tilføje mere end det (godt undtagen måske nogle revet Cheddar), fordi hele punktet på røræg er, at de er så darn simple.

Prøv disse 5 opskrifter til national hvidløgsdag

Happy National Garlic Day! Denne lille pære kan være skarp, men lad ikke stærk duftende ånde afskrække dig fra dets mange fordele (du kan altid friske dit åndedræt med fennikel). Hvidløg blev brugt i oldtiden som blodtankere og livmoderhalskræftbehandling, og vi ved nu, at det indeholder antioxidanter.