Den virkelige hemmelighed til glæde

Fitness

Den virkelige hemmelighed til glæde

IstockphotoFrom Health magazine

Telefonen ringede til 2 s. m. Det var min datter Ana, der ringer fra hendes efterskoleprogram. "Tiera og Mia vil ikke lege med mig," sagde hun. "Kom og tag mig. "Jeg følte en kæmpe slæb på mine heartstrings. Selvfølgelig, Id går lige over ?? og giv dem to en ørefulde på vej ud! Så stoppede jeg.

Hvilken besked ville jeg sende 7-årige Ana? At se til andre for hendes lykke. Men jeg vidste, at hun havde brug for lidt støtte.

"Kig rundt i lokalet," sagde jeg. "Hvad laver de andre børn? "

" Ja, nogle børn beading, "svarede hun. "Nogle laver kunst, og andre leger Legos. "

" Tror du, at du kunne deltage i en af ​​disse grupper? " Jeg spurgte.

"Ja," svarede hun og hængte op.

Da jeg ankom til den normale afhentningstid for at få hende, var hun hendes sædvanlige munter selv.

Ive skrev ofte, at Ana er en af ​​mine største lærere. Den dag viste hun mig, at selvom jeg måske tror, ​​at mit arbejde som forælder er at gøre hende lykkeligt, er min virkelige opgave at hjælpe hende med at finde ud af, hvordan man gør sig lykkelig. Det er ikke vores job at skynde os ind og redde andre fra livets udfordringer. Men mange af os tager vores kære ulykkelighed personligt. Jeg kender kvinder, der tilbringer hver vågne time for at imødekomme deres ægtefællers ønsker. Jeg har set en mand flytte 12 gange om 12 år på grund af en ulykkelig kone. Men jeg har aldrig mødt en person, der er blevet glad som følge heraf. Afhængig? Ja. Midlertidigt sejrende? Ja. Lykkelig? Aldrig. Glæde kan ikke ydes af en person til en anden.

Lykke er optjent ved at tage tid til at nyde livets fornøjelser og finde en måde at tilbyde dine talenter til andre. Og det er ting, du kun kan gøre for dig selv. At huske denne sandhed er særlig vigtig denne tid på året, når du forsøger at behage alle. Det sparer meget hjertesorg, når du husker at i sidste ende er hver persons lykke sit eget ansvar.

Så hvis du ikke kan "lave" et personindhold, hvad kan du gøre? Her er tre måder at tilbyde support på.

1) Hjælp til at udvide mulighederne ved at spørge: "Hvis der ikke var nogen forhindringer, hvad ville du gøre? "

2) Boost positiv tænkning med spørgsmål som" Hvad har du haft i dag? " Hvad føler du tilfreds med? " Hvad er du taknemmelig for i dag? "

3) Hvis det er et kronisk problem, foreslå en positiv psykolog, der er uddannet til at hjælpe folk med at ændre negative tankemønstre og udvikle et mere optimistisk perspektiv.


M. J. Ryan er en livstræner og forfatter til mange selvhjælpsbøger, herunder This Year I Will ....


Efterlad Din Kommentar