Graviditet

De 7 bedste sundheds- og wellness-bøger i 2017

Du har besluttet at handle og finde din vej til et godt helbred i år, så hvilken bedre måde at øge din motivation og engagement i forandringen end med en bog, der stemmer overens med dine mål. Uanset om du vil lære at lave mad, der er mere næringsrige (og nemme) måltider, hvordan man opbygger styrke i gymnastiksalen eller hvordan man kan leve et stressfrit og lykkeligere liv, er der en bog til dig.

Top 10 body positive moments of 2015

På trods af mange latterlige ting, der fangede vores opmærksomhed online i år (se på dig, #TheDress), skal en af ​​de lyse pletter i 2015 være det fantastiske angreb af magtfulde kroppens positive øjeblikke. Zendaya slog et modemagasin til Photoshopping her Efter den 19-årige skuespillerinde så billederne fra hende skyde med L.

Undersøgelse: vægttabkirurgi skærer kræftrisiko hos kvinder

Af Denise Mann VEDDAG, 24. juni, 2009 (Health. Com) - Vægttab kirurgi kan undertiden reversere type 2 diabetes og lette andre fedme-relaterede tilstande. Nu foreslår ny forskning, at overvægtige kvinder, der gennemgår bariatrisk kirurgi, oplever et fald på 42% i deres kræftrisiko. Præcis hvorfor dette sker, og om det også gælder for overvægtige mænd, er det endnu ikke klart.

7 mad at spise, når du træner mindre

Der er altid en offseason i træning, når sportsfolk kan finde sig et par pounds tungere end de foretrækker. Husk først at matche dit kalorieindtag med dine energiforbrug. I løbet af offseasonen skal du sørge for, at din kost består af en bedre balance mellem fødevarer og bruge denne gang som en mulighed for at prøve nye fødevarer.

Den overraskende måde, din præ-kirurgisk stemning kan påvirke udfaldet [set:descriptionda]en patients stemning, mens de gennemgår en

TORSDAG, 3. DECEMBER 2015 (HealthDay News) - En patients humør, mens de gennemgår en medicinsk procedure, kan påvirke resultaterne, antyder en ny undersøgelse. "Vores undersøgelse viser, at stemning betyder noget," sagde ledende forsker Dr. Elvira Lang, en interventionel radiolog i Boston. Forskningen omfattede 120 kvinder og 110 mænd (gennemsnitlig alder 55 år).

5 måder at holde dit ægteskab fra at gøre dig fedt

Af Tina Haupert For nylig fik jeg mig selv i en usund rut. Ikke overraskende, det gjorde min mand også. Undersøgelser har vist, at gifte mennesker er mere tilbøjelige end deres enkeltpersoner pakker på pund. Og ligesom sunde vaner kan usunde vaner være smitsom. Så da vores tidsplaner var optaget, blæste vi af vores helbred ved at hoppe over vores regelmæssigt planlagte træningsprogrammer og ved at spise takeout i stedet for at lave nærende måltider derhjemme.

3 mad til at spise før din sommer træning

Hvis du holder fast i din træning rutine i sommer, tillykke! Du laver noget godt for dit sind, krop og sjæl. Men vidste du, at du kan få endnu mere ud af din sved session ved at brændstof din krop rigtigt? Specielt hvis du forsøger at tabe sig, kan det lyde mod intuitiv at spise noget, før du træner.

Denne type mad gør du føle sig fyldigere før

TORSDAG 3. marts 2016 (HealthDay News) kan være noget for de højt proteinholdige kostvaner, med en ny undersøgelse, der finder ud af, at proteinet får dig til at føle dig fyldt hurtigere. Mange mennesker øger deres optagelse af kød og andre proteinrige fødevarer, når de forsøger at kaste overskydende pund, fordi de tror det vil hjælpe dem med at føle sig fyldigere, mens de bruger færre kalorier.

10 ting jeg lærte af at forberede alle mine måltider på søndag

Denne artikel blev oprindeligt vist på RealSimple. com. Jeg er en, der virkelig nyder at spise ude. Jeg elsker at prøve nye restauranter. Og jeg har indset det er, hvor alle mine penge går. Ikke shopping (ja, de $ 120 jeans gør ved butt ser godt ud, men forestil dig hvilken type fabelagtig måltid og vin jeg kunne købe til den pris).

Brasiliansk mand med zika virus udvikler alvorlig øjentilstand

Af Randy Dotinga HealthDay Reporter VEDDAG, 22. juni , 2016 (HealthDay News) - Læger i Brasilien rapporterer, at en mand, der er smittet med Zika, har udviklet en potentielt alvorlig øjetilstand, i et andet tegn på, at den frygtede virus kan skade syn på både babyer og voksne. "Zika-patienter bør rapportere hvert enkelt symptom til deres læger, især hvis de har nogen form for øjen symptomer," siger rapport medforfatter Dr.

De videnskabelige grunde til at være kreative kan gøre dig lykkeligere

Som et barn, ville jeg med stolthed skubbe billedet i min mors ansigt, når jeg hurtigt ville komponere et billede af en cykloptisk blob eller angribe et uofficielt stykke papir med et vredt orange skraver siger du. 30 Awesome Date Ideas Under $ 30 Sådan laver du din egen græskar Puree 10 sunde ristede opskrifter fra hele nettet "Ooh!

Hvorfor du ikke bør tjekke facebook om morgenen

Nogensinde til dit skrivebord om morgenen, sæt dig ned for at fyre rundt i din email (andlets ansigt det, se Facebook og Twitter) for kun at kigge op og indse: Helig skit, det er allerede tid til frokost? Hvis du føler at din morgen hele tiden kommer væk fra dig, er du ikke alene, ifølge Dan Ariely, James B.

4 overraskende ting din næse kan fortælle dig om din sundhed

Ingen sætter pris på deres lugtesans, når de passerer en papirkurv eller ved et uheld træde i hundepind. Men din næse kender meget - ikke kun når ting stinker. Faktisk kan din evne til at lugte, eller ej, fortælle dig meget om dit helbred. Her, hvorfor skulle du ikke tage dine whiffing powers for givet.

4 sunde carb-regler i køkkenet

Disse snigende tricks, med tilladelse til CarbLovers Diet -bogen, hjælper dig med at spise godt hver dag. 1. Lav mindst ét ​​måltid om dagen, der indeholder alle disse: Hvis du ikke kan inkludere et stofskifte eller et protein til et måltid, fordobles din servering af resistent stivelse for at kompensere.

Hvordan man stopper bevægelsessyge

Har du følelse af kørsler, tog, fly og biler? Sammenlign disse modgift. Ginger Opadgående: Forskning viser, at det virker. En undersøgelse opdagede, at folk, der tog gingertilskud, før de blev udsat for simuleret spinding, var mindre kvalme end en kontrolgruppe. Ulempen: Det kan være mindre pålideligt end meds.

Når selvligheder er dårlige for dig (og når de ikke er det)

Pas på, Kim Kardashian: Du har en seriøs selvkonkurrence. Kardashian kan have udgivet den første nogensinde bog af selfies (ja, virkelig, og det er passende titled Selfish ), men i weekenden brækkede Dwayne "The Rock" Johnson 锟 斤 拷 s Guinness World Record for selfies og snakkede 105 i tre minutter med fans.

Hvad du bør vide om magnesiummangel, før du tager et supplement

Skal jeg tage et magnesiumtilskud? Du har muligvis læst, at mange amerikanske voksne mangler i dette vigtige mineral, men hent ikke et tillæg endnu. Det er rigtigt, at undersøgelser tyder på, at så meget som halvdelen af ​​befolkningen måske ikke får den krævede mængde magnesium fra deres kostvaner - en grund til bekymring, fordi det hjælper dit hjerte, muskler og immunsystem, fungerer ordentligt.

1 ud af 100 gravide kvinder inficeret med zika vil give fødsel til baby med mikrocephaly

Af Steven Reinberg HealthDay Reporter Tirsdag den 15. marts 2016 (HealthDay News) -Scientists siger, at der er flere beviser, der understøtter et link mellem Zika-viruset og en alvorlig fødselsdefekt. Forskere rapporterer, at en ud af hver 100 gravide, der er smittet med viruset i første trimester, vil føde en baby med mikrocephaly-et unormalt lille hoved og potentialet for neurologiske problemer.

De 10 bedste citater fra ronda rouseys reddit 'ask me anything'

Ronda "Rowdy" Rousey er en af ​​de mest inspirerende kvindelige atleter på jorden - hun er også rigtig i Pokemon, fuldstændig #forstyrret af Floyd Mayweather og har det bedste svar til den ideelle dato "spørgsmål vi nogensinde har hørt. UFC Bantamweight-mesteren åbnede sig om alt dette og mere i løbet af en "Ask Me Anything" -session i aftes.