Fest Smartere: 9 Stay-Trim Tricks til Holiday Food Feasts

Fitness

Fest Smartere: 9 Stay-Trim Tricks til Holiday Food Feasts

helligdage handler om bedste hensigter: afslut shopping tidligt, mail disse kort til tiden og overleve den årlige fede fyldt foder frenzy. Beklager, vi kan ikke slikke konvolutter eller shoppe til dig, men vi kan sætte dig i gang med disse ni spiser-smarte tips til at hengive sig uden at gå i vægt.

1. Vær en mad snob .

Spild ikke dyrebare kalorier på blaserfarve som chips eller kiks. På fester, følg ledelsen til Leslie Kelly, 48, en restaurantrevisor i Memphis, og prøv et decadent hors d'oeuvre eller værtsens underskriftsret. "Jeg vælger altid de specielle ting, der har masser af kærlighed hældt i dem, tager bare en lille mængde, og smage enhver bid, "siger Kelly. Når du opdager noget, der ikke er så vidunderligt, skønt det (men gør det diskret selvfølgelig).

2. Gå væk fra bordet .

Hvis du ikke lægger dine valg på en tallerken, "har du ingen idé om, hvor meget du virkelig spiser", siger Barbara Rolls, PhD, en Pennsylvania State University ernæringsprofessor og forfatter af The Volumetrics Eating Plan . "Det værste, du kan gøre på en fest, står rundt om bordet, der dypper ind i skålen."

3. Veg ud .

Ved starten af ​​en buffet, hop grøntsagerne og andre velsmagende grøntsager på din tallerken, så du kun får lidt plads til de kalorier, der behandles som slik og oste. I en undersøgelse på mere end 7.000 voksne fandt Rolls, at de, der spiste mest frugt og grøntsager, var mindst tilbøjelige til at være overvægtige, selvom de spiste mere mad generelt.

Næste side: Pare ned disse portioner [sidebreak]

4. Pare ned disse portioner .

Vælg den mindste plade muligt, foreslår Brian Wansink, PhD, en Cornell University professor i ernæringsvidenskab og markedsføring. Ved at undersøge, hvordan øjet tricks i maven, har han fundet ud af, om det er Chex Mix, pasta eller endog forældet popcorn, jo større skålen, tallerkenen eller pakken er, desto mere vil du sandsynligvis spise.

5. Tal ikke med din mund fuld .

En af de bedste måder at holde sig ved at fylde dig selv på en stor familie middag er en god samtale, siger Rick Bell, ScD, en supplerende næringslærer ved Tufts University. Men som mamma siger, slutter at tygge, inden du begynder at chatte. "Når du spiser og snakker på samme tid, er du ikke rigtig opmærksom," forklarer Bell. Plus, du ser ret grovt ud.

6. Bremse dine muligheder .

Sort kan være livets krydderi, men det er også en opskrift på overspising. Rolls fandt ud af, at elever, der blev tilbudt smørbrød med fire forskellige slags fyld, spiste en tredjedel mere end dem, der kun fik deres favorit sandwich. Sundhed Rådgivende bestyrelsesmedlem David Katz, MD, en lektor i folkesundheden ved Yale University, rådgiver sammenlægning af lignende smagsoplevelser.For eksempel læg kun salt (eller kødfulde) mad på din tallerken på en gang. Du vil vokse træt af den smag hurtigere og ende med at føle sig fuld og tilfreds med færre kalorier.

Næste side: Tempo dig selv [pagebreak]

7. Tempo dig selv .

Tag din cue fra den langsomste æder ved bordet. Forskning viser, at folk kan spise så meget som 50 procent mere, når man spiser sammen med venner. Derfor synes det på Thanksgiving at du kan tørklæde dig ned fem gange mere mad end nogen anden dag. "Når nogen får sekunder eller bestiller det tredje glas vin, går du som standard sammen," siger Wansink, forfatter af Mindless Eating: Hvorfor spiser vi mere end vi tænker . Hvis du er omgivet af speed-eaters, tag en slank vand mellem bider for at bremse.

8. Drikk slankere .

Alkohol er en dobbelt whammy i løbet af ferien. Det har tendens til at svække din modstand, når det kommer til at spise, og kalorierne i drikkevarer tilføjes hurtigt. "Hvis du vil være en slank drikker, skal du drikke af et slank glas", rådgiver Cornell's Wansink, hvis forskning viser, at folk har tendens til at drik mere fra korte, fede briller. Så prøv denne optiske illusion: Brug et hvidvin glas i stedet for en bæger eller en highball over en tumbler.

9. Slip, glid ikke.

Hvis du spiser tre hjælper af kartoffelmos og en halv chokolade santa, skal du ikke bare sige at du blæste det og bestemmer, at du lige så godt kan smutte af St. Nick. Lær af din slip-up. Har du ankommet til festen sulter? Fandt du venner med buffeten fordi du ikke kendte nogen? Næste gang, spis en salat først, start en samtale og parker dig selv langt fra faresonen. Og lad næste gang starte i dag.

Efterlad Din Kommentar