Smertelindring for atleter: Hvad virker bedst?

Fitness

Smertelindring for atleter: Hvad virker bedst?

Jeg synes at have typiske løbere knæsmerter på et meget bekvemt tidspunkt? ? i form af blogging om det, i det mindste (Ikke så praktisk er det faktum, at min første triathlon er næste søndag.) Måske er det bare sæsonen for udendørs løb og overbrugskader, eller måske er alle overskrifterne om smertelindring i det sidste, men alle synes at tale om hvad der er sikkert, hvad værker, og hvad er bedst.

Smertepiller: Er de sikre?

For det første anbefalede et føderalt rådgivende udvalg, at regeringen nedsætter den daglige anbefalede dosis acetaminophen, baseret på tanken om, at det er relativt nemt at overdosere med stoffet, og at det har været forbundet med leverskade. Acetaminophen er naturligvis i Tylenol, men det er også i mange andre multifunktionsmedicin.

Disse oplysninger førte løbere og andre atleter ?? mange af os, der poppiller ofte for at bekæmpe achy led og muskler ?? at undre sig præcis, hvad vi skal tage; Det er jo sikkert, at acetaminophen er mere sikker og blidere på maven end andre ikke-steroide antiinflammatorer som aspirin. Heldigvis håndterede mine venner på Thats Fit (som har en fantastisk triathlon træningsserie) på det hårde spørgsmål, lige da jeg havde brug for svar.

De interviewede Robert Sallis, MD, codirector for Sports Medicine Fellowship på Kaiser Permanente Fontana Medical Center, der forsikrede dem om, at Tylenol stadig er sandsynligvis det sikreste valg for de fleste mennesker, og at atleter, der tager mindre end 2.000 milligram a dag (ca. seks tabletter med regelmæssig styrke) bør ikke bekymre sig. Selvfølgelig er vedvarende smerte sandsynligvis et tegn på vævsskade, tilføjede han, så det er bedst at få tjekket ud, hvis du finder, at du vender til piller regelmæssigt.

Næste side: Muskelafslappende geler, stretching og styrkelse [sidebreak]

Muskelafslappende geler: Arbejder de?

I relaterede nyheder kaldes et andet populært middel til overforbrugsskader et ubevidst spild af penge i en ny rapport. Faktisk har den ledende forsker gået så langt som at sige, at du "kan lige så godt gnide din hud med en smule spyt", snarere end at bruge over-the-counter cremer, varmegeler og anden gnidning eller sprøjtning geler indeholdende salicylater.

Disse produkter, som omfatter Aspercreme, BenGay og Icy Hot, viste sig ikke bedre end placebo cremer til lindring af smerte og ubehag, når de blev testet i flere store studier af høj kvalitet. Revisionen dækkede ikke geler og cremer, hvis hovedingredienser var capsaicin eller andre NSAID-medicin, og undersøgelsesforfatterne rapporterede, at nogle af disse cremer gør synes at hjælpe med at lindre smerte i nogle tilfælde.

Nogle eksperter støtter stadig salicylat cremer, og de siger, at den opvarmning, de tilbyder, kan være nok til at hjælpe folk med at føle sig bedre.For mig gør bare lugten af ​​BenGay mig til at tænke på gymnasiet skabsrummet og skadegendannelsen, og jeg tror, ​​at der måske er en smule placebo-effekt derinde. Men hvis du kommer til at bruge penge på disse cremer, er det vigtigt at vide præcis, hvad der har og ikke er bevist.

Stretching og styrkelse: Den bedste forebyggelse?

Den bedste kur mod sportsrelaterede smerter og skader er imidlertid at forhindre dem i første omgang, og den bedste måde at gøre det på er med korrekt konditionering, herunder tilstrækkelig strækning og styrkelse. Da jeg endelig kom ind for at se min fysioterapeut, fortalte hun dybest set mig, hvad jeg allerede vidste: Jeg havde ikke en reel skade, i hvert fald intet andet end ringe overbrug og generel svaghed. Mine knæ forstyrrede mig ikke fordi id revet eller brudt noget, men fordi musklerne omkring mine knæ ?? hovedsagelig min quads og hofter ?? var stærkt nok eller fleksible nok til at støtte alle de fortovende pounding jeg har har gjort.

Så jeg har deltaget i fysisk terapi to gange om ugen, hvor jeg arbejder på at strække mine kalve, quads, hamstrings og andiliotibial bands (med bevægelser som disse); gør øvelser for at styrke disse muskler (med modstand bands, balance bord og ankel vægte); og sidde i 10 minutter med ispakninger på mine knæ. Det er for det meste ting jeg selv kunne gøre hjemme, men sandsynligvis ville ikke have tålmodigheden eller motivationen til at tage min tid og gøre det rigtigt.

Jeg har også genopdaget min kærlighed til en anden form for stretching og styrkelse: yoga. Efter hver langløbs- eller cykeltur minder mine stive muskler mig om, hvor vigtigt det er at virkelig tage sig tid til at strække ud og forblive limber ?? og jeg har for nylig eksperimenteret med flere forskellige typer yogaklasser for at holde mig på den måde .

I mit næste indlæg vil jeg diskutere mere om, hvordan atleter af alle typer, især løbere, cyklister og svømmere, kan drage nytte af og hjælpe med at holde smertefri med yoga.

Hvordan har du dig håndteret ledd eller muskelsmerter, når du træner til en stor begivenhed? Del dine coping strategier her. Med lidt over en uge indtil min store begivenhed, har jeg gået i min spændende fase, og heldigvis behøver jeg ikke bekymre mig om overbrug i de kommende dage. Race dag, på den anden side, kan være en anden historie!

Efterlad Din Kommentar