Ernæring

Her er de mest populære fødevarer på Twitter

Hvis du er, hvad du tweet, er mange amerikanere meget, meget dristige. en ny undersøgelse så på næsten 80 millioner tweets og fandt ud af at kaffe var den mest tweeted-about forbrug i usa og stærbuckswas langt den mest tweeted fastfood restaurant. thestudy, offentliggjort i journal of medical internet research, folkesundhed og overvågning , brugte twitter som en måde at få indblik i sundhed i mennesker i kvarterer i usa.

5-minutters hotelværelse træning for høj intensitetsinterval træning

Her er en hurtig 5-minutters HIIT-træning designet til at gøre i et hotelværelse. På ingen tid får du dit blodpumpe og endorfiner flyder, og du vil brænde fedt og begynde at opbygge muskler. Bedste del? Denne helkrops intensiv træningsinterval trækker din hjerne til at frigøre stressreducerende kemikalier, så du vil føle dig roligere og mere afslappet for det, du har planlagt senere på dagen.

8 ting du behøver at vide om kroppens energiniveauer

Din energioverdragelse starter nu Det er ikke underligt, at mange af os kæmper med energispørgsmål. Vi går, gå, gå fra morgen til aften, kører lidt, men grin og koffein. Men det behøver ikke at være sådan! "Virkeligheden er, at du kan få et reelt løft ved at lave nogle få enkle ændringer," siger Nada Milosavljevic, MD, direktør for integrationsprogrammet på Massachusetts General Hospital.

10 drikkevarer du bør aldrig bestille i en bar

Denne artikel blev oprindeligt vist på Time. dk / Penge. Folk tænker meget på de drikkevarer, de bestiller i en bar - om det er fordi de vil præsentere et bestemt billede for deres venner, dyrke en bestemt mystik eller bare få mest sprit for deres buck. Der er dog andre faldgruber at passe på. Nogle drikkevarer er sneaky kost busters; andre gør det lettere for skrupelløse bartendere at tage økonomisk fordel.

11 Varme opskrifter til koldt vejr

Koldt vejropskrifter på jagten efter nogle lækre vinterdagsideer? intet gør en kold vinternat (eller dag) mere utholdelig end at grave ind i et godt og hjerteligt måltid, der lige er kommet ud af ovnen. imidlertid kan sundt vejr med koldt vejr i øvrigt omfatte madvarer med højere kalorieindhold som pommes frites, gryderetter, friskbagte kager og cremet supper, der gør det sværere at holde fast i dine sunde måltider.

13 Måder at stoppe sodavand til god

Problemet med bobler du ved, at sodavand ikke er nøjagtigt godt for dig - men samtidig kan det være svært at modstå. dens søde smag, behagelige fizz og spænding virker ofte som det, du skal bruge til at vaske din middag, komme igennem en eftermiddagsnedgang eller slukke din tørst i filmene. men jo mere sodavand du bruger (regelmæssig eller diæt), desto mere farlig din vane kan blive.

15 Måder at være indadtil kan påvirke din sundhed

Er du en introvert? når har du tendens til at føle dig mest energized: efter en fest med mange venner og fremmede, eller efter en dag med ensomhed og stille refleksion? hvis du vælger sidstnævnte, kan du overveje dig selv en indadvendt-en person, der føler sig let udmattet af social interaktion og føler det meste indhold, der bliver efterladt alene.

16 vægttab secrets of the kardashians

Sådan får du dig i form soma Kardashian Mellem sociale medier og deres berømte Holde op med Kardashians reality show, er Kardashian familien ikke noget, hvis det ikke er gennemsigtigt hvad der foregår i deres daglige (og ofte bikini-klædte) liv. Og heldigvis for os, familiens fortælle-alle tendenser til deres kost og fitness vaner så meget som det seneste drama.

3 Vegetabilske opskrifter, der smager så forbløffende som de ser

Sund eller lækker: hvis det ser ud som om mad skal være den ene eller den anden , lad os introducere dig til mckel hill. på den populære blog nutrition stripped posterer den registrerede diætistiske ernæringsekspert forbløffende fuldmandsopskrifter, der er plantebaserede, gluten- og mejeriprodukter. de er også så smukke og enkle, du vil gerne knipse hver eneste.

4 sundhed rygter du alvorligt behøver at stoppe med at tro

Ligesom gamle vaner er gamle medicinske rygter svære at ryste. Her er fakta versus fiktion om nogle vedvarende sundhedsshør (kræftundertøj! Giftige fisk!), Så du kan stoppe med at bekymre dig en gang for alle. Rykten: Det er dårligt at spise fisk under graviditeten. Sandheden: Nuh-Uh! Mens der er visse fødevarer, som gravide kvinder bør undgå, kan mødre-til-være fortsætte med at spise de fleste slags fisk uden bekymring.

4 latterligt easy diet changes at hjælpe kickstart dit vægttab

Hvis du vil kaste nogle pund, men du er ikke ind i ideen om en kompliceret kost med hårdt -til-husker, du er kommet til det rette sted. Disse fire enkle ændringer hjælper dig med at tabe sig hurtigt og få dig tilbage i dine yndlingsbukser på ingen tid. Den bedste del: Der er ingen "rensning" påkrævet.

5 Alternative Quiche skorper, der er bedre (og sundere) end Store-købt

Der er ingen benægtelse, at quiches skaber en nem, protein- og veggie-pakket løsning til dit morgendilemma. måske er den bedste "køkkenvask" mulighed for dine morgenmåltider, quiches er alsidige, så du kan skifte ting for at holde det spændende. mens den hurtigste mulighed er en købt skorpe, er de fleste af disse færdige skorper højt i kalorier, kulhydrater og fedt.

5 glute broer du kan gøre foran dit tv

Disse dage ser det ikke bare om at have skulptedabsand arme. Det handler også om ydeevne. Og selvom der ikke er nogen hurtig løsning for atleticisme, er booty et godt sted at starte. Dine glutes, som er den største muskelgruppe i din krop, er ansvarlige for alt fra at scalere trapper og løb maraton for at forhindre skade og forbedre stabiliteten.

5 Protein Shake Opskrifter, der ikke kræver noget proteinpulver

En protein shake er en nem måde at få mere af kraftværket næringsstof i din kost. men måske er du ked af din go-to smoothie eller ønsker en blanding af hele fødevarer - ingen proteinpulver kræves. indtast opskriftsudvikler pamela braun: hendes nye bog, high-protein shakes ($ 15; amazon. com), er en samling på 50 friske, sult-busting-kombinationer.

Er jeg for meget? sådan fortæller du hvad der er normalt

Giver du op topeetwice så ofte som dine kolleger? Eller måske er du den type person, der kan gå timer uden en badevagt, uanset hvor meget du kommer ned. Pee patternsseem at køre gamuten fra højfrekvens til næsten aldrig - , hvilket fik os til at undre os, Hvad er et normalt antal gange at gå om dagen?

En anden grund til aldrig at spise hurtig mad igen (det har intet at gøre med fedt)

Tilføj dette på listen over grunde, at et køre-thru-måltid ikke er godt for dig: papiret, som det kommer indpakket i, kan indeholde kemikalier forbundet med alvorlige helbredsproblemer i henhold til en ny undersøgelse. thesilent spring institute, environmental working group (ewg) og green science policy institutet sammen med forskere ved notre dame universitet og environmental protection agency (epa) for at analysere mere end 400 wrappers og containere fra 27 hurtig- fødevarekæder i hele landet.

Ben & jerrys fejrer et år med vegan ice cream med tre nye smagsoplevelser

Denne artikel blev oprindeligt vist på FoodandWine. com. På trods af mælkeindustriens bestræbelser på at delegere "mælk" -delen af ​​mandelmælk har Ben & Jerrys allerede omfavnet den tilsyneladende kontroversielle drikkevare for at skabe en række veganske isretter. Og nu, et år efter sin købmandsbutik gemt, har vi tre nye ikke-mejeriscreme smag at skrige om.