Must-have fitness gear

First look: den nye fitbit alta hr

Gode nyheder bærbare entusiaster: Fitbit har netop annonceret sin nyeste fitnesstracker, Alta HR (startende med $ 150, nordstrom.com, mål og andre forhandlere). OK, det er ikke ligefrem nyt; det er en opdatering til den oprindelige version, som blev lanceret i 2016. Jeg må dog indrømme, at jeg er imponeret, efter at have testet den i en uge (på skiløjperne, i boot camp classes, under kørsler og for generelle dagliglivsforbindelser) .

De 6 største fejltagere ser du i gymnastiket

Tips fra undervisere Nogensinde ønske, at du kunne aflytte på den personlige træning, der finder sted på tværs af vægtrummet og hænger nogle indenfor " gym-dannelse "? Så lyt op: Vi spurgte fem top-tier fitness eksperter, hvilke fejl de ser mange af os gør. Det viser sig, de justeringer, de anbefaler, er overraskende let.

8 podcasts, der vil hjælpe dig med at distrahere dig på lang sigt

Da en venns søster for nylig fortalte mig, at hun lytter til podcasts, mens jeg kører, var jeg fascineret, men også skeptisk. Hvordan løber du uden et slag? Hvordan kan du dagdrømme om færdige situationer, som sandsynligvis ikke vil ske uden inspirerende musik? (Jeg har tendens til at tilbringe de fleste af mine kører fantasere om, hvad jeg ville gøre, hvis jeg nogensinde vandt lotteriet, som bare synes at parre rigtig godt med et Beyoncé soundtrack.

Hvad skal man gøre, hvis man får en sort topenbar fra at køre?

Q: En af mine tånegle bliver sort-og-blå fra at køre. Skal jeg være bekymret? A: Bruising eller let blødning under en søm er en almindelig løberes skade. Din tå kan støde mod indersiden af ​​din sneaker, mens du løber, hvilket skaber en blodblister under neglen. Kontroller, om dine sko er den rigtige størrelse, enten ved at besøge en speciel løbesko butik eller ved at måle mellemrummet mellem spidsen af ​​din længste tå og slutningen af ​​skoen - du vil have en tommelfingers bredde af rummet.

Du har været udtalt adidas er forkert forever

Adidas tre striber? Classicandiconic. Selskabets navn? Tilsyneladende helt mispronounced. I et sødt clip The Today Show påpegede, hvor ofte vi slår mærkerne (vi tror), vi kender og elsker, herunder det kendtefitness-mærke Adidas. Det skyldes, at de fleste mennesker udtaler det tyske selskabsnavn med vægt på den midterste stavelse - som i, "uh-DEE-dahs".