Mind & body

10 Bedste skumruller til at lette din aches

Find den bedste skumrulle til dig gentag efter os: skumrulle er din ven og gør kroppen god! det kan lindre spændinger, øge bevægelsesområdet og reducere smerte. itcan også hjælpe dig med at træne hårdere, lette smerter og øge din energi. de faste cylindre gør det nemt at massere dine muskler ved at bruge din egen kropsvægt til at trykke og rulle mod dem.

10 Sundhed bloggere du vil elske

Getty imagesso mange sundhed blogs, så lidt tid . derfor skurede vi internettet og valgte de sunde levende stemmer, der virkelig er dine klik værd. en sommetider foulmouthed ob-gyn, en neuroscientist-slash-foodie, en forfatter kæmper med psykisk sygdom ?? disse lidenskabelige folk giver unikke perspektiver og velprøvet visdom til deres fag.

10 Friske Chia Seed Opskrifter

Kraftens kraft bare fordi noget er lidt betyder ikke, at det ikke er magtfuldt. sag i punkt: chia frø. disse små superstjerner er små, men de er fyldt med essentielle næringsstoffer som omega-3s, calcium, kalium og magnesium. hvis det ikke er nok, er de gode til at holde sulten i bugt; mellem alle de fibre, de indeholder (5 gram pr spiseskje) og deres væskebindende magt, kan chia frø være en stærk kraft mod munchiesne.

10 Inspirerende citater fra US Women's National Team

Hvis du så på carli lloyds hat trickand usa's 5-2 world cup sejr i går aftes, var det umuligt ikke at blive beinspired af team'scrazytalent og atleticism. og det var også svært at føle ikke alle følelser, da lloyd gav sit billedbearbejdning til veteran abby wambach, eller hvornår efter kampen, da wambach kørte lige for at kysse hustruen.

10 Varer eller mindre: Fælles dagligvarevarer Få en sund makeover

En lavkal vogn vi ved, at oreos undertiden sniger sig vej ind i din indkøbskurv, og du har ikke altid så mange grøntsager som din læge vil have. heldigvis behøver du ikke opgive alle dine yndlingsfoodvarer for at få en sund tur til købmanden. robyn flipse, en registreret diætist og forfatter af the wedding dress diet , giver os en nedgang på 10 almindelige dagligvarer, plus hvordan man får den største ernæringsmæssige bang for din buck.

10 Kid-Targeted Junk Foods

Påvirkende børns smag mad- og drikkevarevirksomheder i usa bruger mere end $ 1. 6 mia. om året for at tiltrække børns opmærksomhed. meget af disse penge går til licensafgifter, der giver virksomhederne mulighed for at sætte populære tv- og filmkarakterer på deres pakker. disse tegn - som den elskelige ogre shrek, vist til venstre - har vist sig dygtig at sælge mad til børn (og deres forældre).

10 Marinerede måltider

Marinadas magi det er på tide at afbrænde grillen, hvilket betyder at det er på tide at opstemme en lækker marinade til dit kød, fisk og endda frugt. brug disse 10 opskrifter til at gøre marinader fulde af salte, lav-cal smag. kruset rejer med asparges denne enkle marinade kombinerer citron- og limejuice med lidt olivenolie og hvidløg til en klassisk citrusfrugt.

10 Medicinske tests Kvinder har brug for dette år

Top 10 hvilke sundhedstest og kontrolundersøgelser har du virkelig brug for i år? vi ved, at det er forvirrende, så derfor har vi samlet et team af topdoktorer og eksperter for at hjælpe os med at finde ud af, hvad medicinske eksamener kvinder virkelig har brug for. mammogram nye regler: et regeringskonsulentpanel har for nylig givet årlige mammos en tommelfingre for kvinder i alderen 40-49, der ikke har en forhøjet risiko for brystkræft.

En 10-minutters ab workout: Hej, Six-Pack

Hej, seks-pack uanset om du er bikini-bundet til en tropisk ferie eller bare ønsker at se svulmer i en slanky kjole, vil denne 10 minutters ab træning, baseret på leandro carvalhos populære brasilianske tummy tuck klasse på equinox fitness i new york, fastholde din kerne. gør det to til tre gange om ugen.

10 Minutters bevægelser for styrke, hastighed og agility

Bliv lys på dine fødder super-sjov træning advarsel: spring ind i disse bevægelser (baseret på equinox's blockbuster body klasse) designet til at gøre dig stærkere, hurtigere og mere fleksibel. for at blive helt tonet fra denne form-up-co-skabt af lisa wheeler, equinox's nationale kreative programleder for gruppetræning - vælg et træk til dine arme, en bevægelse for abs, et træk for ben og røv og gør 3 sæt 3 til 4 gange om ugen.

10 Mest deprimerende stater i USA

Sindstilstander i sig selv er hvor du bor ikke nok til at gøre dig deprimeret. personlige forhold og gener spiller også en vigtig rolle i mental sundhed, så et område, der føles som en downer til en person, kan være hjemme sødt hjem til en anden. det er sagt, at mental nød er usædvanlig og vedvarende almindelig i nogle stater, hvad enten det skyldes økonomiske problemer, manglende adgang til sundhedspleje eller andre faktorer.

10 Må-Gaver til teelskere

Te gaver te elskere er klog-den afslappende bryg giver mange sundhedsmæssige fordele. i en undersøgelse var der kun et par daglige kopper af sort te forbundet med en 31% lavere risiko for kræft i æggestokkene (sammenlignet med en kop eller ingen overhovedet), og anden forskning har vist, at drikke te kan sænke blodtrykket, slash risiko for kræft i bugspytkirtlen og reducere stress.

10 Pantry hæfteklammer til hurtige og sunde måltider

Ingen tid til at lave mad? jeg har lært, at hvis jeg lager mit køkken med næringsrige fødevarer, der er alsidige og nemme at forberede, er det ikke for svært at spise sunde måltider og snacks, selv i mine travleste uger. her er mine foretrukne go-to fødevarer, der hjælper mig med at nyde hurtige, sunde måltider, der ikke pakker på pundene.

10 podcasts, der vil gøre din ferie rejse mindre frygtelig

Lange flyvninger, senere tog, kofanger til kofanger trafik - rejser i løbet af ferien er nok til at gøre dig til en grinch. Men at få fat i en fascinerende podcast er en måde at gøre din tur lidt mindre smertefuld. De bedste shows giver dig altid længes efter, så uundgåelig vejrforsinkelse virker ikke som sådan en stor aftale.

10 selvomsorgsbevægelser du kan gøre på skrivebordet

Selvpleje handler om at tage sig af dit sind og krop, så du føler dig mindre stress og mere glæde. I betragtning af arbejdslivets hektiske tempo kan de fleste af os få gavn af mere selvomsorg i løbet af arbejdsdagen - for at skubbe overproduktivitet, danne stærkere relationer med kolleger og ace-præstation, siger psykoterapeut Suzie DeVaughn, ejer af selvplejepersonale i Wichita , Kansas.

10 Stater, der bruger for meget hurtig mad

Vil du have fries med det? amerikanerne elsker fastfood. (vi brugte 165 milliarder dollars på det i 2010.) men vi elsker ikke alle det lige. ligesom fedmefrekvensen varierer fastfoodforbruget bredt efter region. beboere i nogle stater vælger uforholdsmæssigt fastfood over andre muligheder, når de går ud at spise, med konsekvenser for statens kollektive sundhed.

10 'Vices' der er faktisk godt for dig

Tilladelse givet du kan officielt stoppe med at føle dig skyldig i de små "dårlige - du "vaner du ikke kan bryde. det viser sig, at mange af livets største overbærenheder giver store sundhedsmæssige fordele - hjælper dig med at forblive slank, bekæmpe blues og sparke sygdommen til kanten. og vi har de 10 bedste lige her, bekvemt placeret af health s ekspertpanelister.

10 Måder at leve på 100

Ingen virkelig ønsker at tænk på aldring, men lad os se det ud: de vaner du praktiserer nu kan spille en rolle i, hvor længe du vil leve, og hvor meget du har i dine år. verdens ældste mand, den polske indvandrer alexander imich, døde i søndag i new york city i en alder af 111 år. det er langt længere end den gennemsnitlige amerikanske mandlige forventede levealder på 76, ifølge center for disease control and prevention.

10 Måder at gøre et hvilket som helst hotelværelse sundt

Nyd dit ophold uanset hvor du befinder dig, vil disse nemme bevægelser gøre dit besøg bedre for dig, ifølge medstifter jim kaese, athletic minded traveller. gå røgfrit spørg om et nonsmoking gulv, når du foretager din reservation. ikke en mulighed? anmod om et non-smoking værelse. må ikke drikke bare sig nej til minibar-nøglen, når du tjekker ind.

10 Vægt tabtips

Hvordan fandt jeg mig stor vægt fra tid til tid, jeg modtager spørgsmål fra mine blogblæsere om, hvad der hjalp mig med at tabe sig, og hvordan jeg har holdt mig meget opmærksom i så lang tid. i årenes løb (og gennem masser af forsøg og fejl) opdagede jeg, hvad der fungerede for mig. her er en liste over mine top 10 vægttab tips!