Mind & body

10 Sundhedstendenser, der bliver enorme i 2016, ifølge Pinterest

Vi kan kun være to uger i januar, men nogle af årets største sundhedsmæssige tendenser er allerede begyndt at dukke op. pinterest har for nylig udgivet en liste over de bedste sunde emner, der har spist siden juleaften, og resultaterne kan overraske dig: i stedet for ekstreme ab træning og crashdiet (hvad vi måske har forventet midt i opløsningssæsonen) pinterest-brugere omfavner meditation, minimalisme og andre emner, der udgør en mere afbalanceret tilgang til wellness.

De 10 sundeste og 10 sundeste stater i 2014

Hvor sundt er din stat? på nogle måder er amerikanerne i dag sundere, end de var i 1990, da united health foundation først offentliggjorde america's health rankings, en årlig statslig vurdering af vores lands sundhed. kardiovaskulær og kræft dødsfald er nede, og rygningshastigheden er faldet 36%. plus, forventet levetid er på en heltid high-78.

Cassey Ho fortæller dig, hvordan du bliver stærk og magert i 2016

Cassey ho spadserer på sæt af hendes health cover shoot sportslige korte shorts og en beskåret t, ser hver eneste californien pige. "hej!" siger hun og blinker et smil. umiddelbart vil du være hendes bedste ven. hun er bare så darnrelaterbar - hvilket nok er en af ​​grundene til, at pop pilates-skaberen har mere end 2.

10 Nye måder at starte året uden lys

Klar, sæt, slank dette tid vil jeg virkelig komme i form. lyder disse ord bekendt? ja, vi troede det. det er nemt at lave store løfter, da vi starter det nye år. men faktisk opholder sig med programmet? ikke så meget. alt der ændrer sig nu. vi har samlet en rigtig guide til at holde din viljestyrke op og antallet på skalaen nede.

Grøft 5 pund uden at prøve

Skub dig selv (bare lidt) "hvis du kører bussen, gå en del af ruten, hvis du går, gå hurtigere, hvis du løber, kør længere. disse små tweaks vil øge din krops metaboliske hastighed, og du får se et par pounds afsted inden for et par måneder uden at ændre noget andet! - marcus eave, personlig træner til technogym tænk strengost "amerikanerne spiser i gennemsnit ca.

Hvordan man spiser rigtigt på 1, 400 kalorier om dagen

Simple eat-right strategier ashley koff, rd, forfatter af mom energy , har en simpel filosofi til at smelte ud pundene - at du skal spise rigtige mængde næringsstoffer ved hver "spiseforstyrrelse" (det er koff-tal for tre måltider og en snack om dagen). for at gøre det nemmere skal du følge koffs seks pund-smeltende taktik.

Holde pounds i det lange løb

Vedligehold, ikke opnå hvis du nogensinde har tabt pund og derefter forsøgt at opretholde din lavere vægt, du har sandsynligvis skylden dig selv, da skalaen begyndte at krybe op igen. nå viser ny forskning, at mangelfuld viljestyrke ikke er den største synder. "flere systemer i din krop konspirerer mod dig i et skub for at genvinde tabt," forklarer michael rosenbaum, md, en assisterende professor i klinisk medicin ved columbia university medical center og en top fedmeforsker.

Top 10 sundeste nytårsforløb

Nytår, sundere dig nytårsbeslutninger er lidt som babyer: de er sjove at gøre, men yderst vanskelige at vedligeholde. hver januar beslutter ca. en ud af tre amerikanere at forbedre sig på en eller anden måde. en meget mindre procentdel af folk rent faktisk gør godt på disse beslutninger. mens omkring 75% af mennesker holder sig til deres mål i mindst en uge, er mindre end halvdelen (46%) stadig på målet seks måneder senere, fandt en undersøgelse fra 2002.

Den ultimative smagstoner

Reverse crunch læg på ryggen på en måttet og læg hænderne bag hovedet. bøj dine knæ og løft dine fødder ud af gulvet og peger tæerne mod loftet. kontrakt din abs og krølle op din haleben, og løft lidt ned fra ryggen af ​​matten. gå tilbage til startposition, og gentag i 1 minut. træningstips: hæv og sænk halebenet langsomt for bedst at målrette dit underliv.

Almindelige diætfejl, løst

Getty images "jeg spiser hovedsagelig grøntsager, og jeg har stadig ikke tabt nogen vægt!" kvinden svindlede. en mormor på tre, hun var på mit kontor på hendes første besøg hos en diætist, 20 pund overvægtige og ubevidst sparer sig selv med sin begrænsede kost. gang imellem ser jeg både klassiske og nutidige spisefejl, der har stor indflydelse på vægt, sundhed og livskvalitet.

3 Sundere jerky muligheder med ingen kunstige tilsætningsstoffer

Strimler af dehydreret kød har et pige-øjeblik, takket være nyere typer, der er fri for kunstige tilsætningsstoffer (langt fra den gamle benzinstation). vores topproteiner pakkede plukker: : 31 superfood secrets for et langt og sundt liv 1. felttur glutenfri tyrkiet jerky ($ 8; amazon. com) tre pals kom med ideen om at lave deres egne no-junk jerkies efter at have delt en pose med lokalt fremstillede strimler på en skilift.

Ikke-liste: sunde ting du kan springe over

Du behøver ikke at gøre alt! overvældet af alle de nye ting, du skal være i? her er hvad du ikke behøver at gribe med. meditere nu ja, det er godt for dig. forskning tyder på, at det kan hjælpe med alt fra hjertesygdom til angst. men hvis du bare freder om, hvordan du ikke kan! berolige! ned! -gør et løb, eller gør hvad som helst, du kan virkelig komme i zonen.

5 Sundt spisestue måltider

Vægge valgmulighederne jeg elsker diners og jeg spiser meget på dem! der er ikke noget som en stor morgenmad for at få min dag i gang. men traditionelle diner mad-tunge omeletter, fedtet bacon, enorme servings får en dårlig rap. jeg tager lidt tid på at overveje mulighederne på menuen og finde, at jeg altid kan klare at vælge sunde måltider, når jeg spiser på en middag.

5 Sunde julemadater at lave med børn

Kog lidt ferie jubilæum kager, popcorn og andre børnevenlige ferieindhold er ofte fyldt med sukker. ditch de købkøbte sorter og lav disse enkle opskrifter med din unge madie. gør en godbid sammen som en sjov ferieaktivitet, samtidig med at du tager tid til at lære ham eller hende om ernæring og madlavning.

De mest fedtbrændte fødevarer

Forøg dit stofskifte det er sandt: visse fødevarer har en meget høj termogen effekt, så du lettere kalorierer som du tygger. andre spiser indeholder næringsstoffer og stoffer, der stoker din metaboliske ild. foder dit stofskifte med disse. se videoen: 7 fedtforbrændende fødevarer, der øger metabolismen hele kerner din krop forbrænder dobbelt så mange kalorier, der nedbryder hele fødevarer (især dem, der er rige på fiber som havregryn og brun ris) end forarbejdede fødevarer .

7 Tricks til at forbedre din hukommelse

Mute nuværende tid0: 00 / varighedstid 1: 49 loaded: 0% 0: 00 fremskridt: 0% 0: 00 fremskridt: 0% stream typelive resterende tid-1: 49 afspilningsfrekvens kapitel kapitel beskrivelser fra, valgt beskrivelser undertekster off, valgt undertekster billedindstillinger, åbner dialogboksen for indstillinger for billedtekster billedtekster slukket, valgt undertekster standard, valgt lydspor dette er et modalt vindue.

Alt hvad du behøver at vide om æteriske olier

Getty images jeg er opbrugt ?? jeg har brug for at gå i seng dette sekund, tænkte jeg. kun det var 7: 20 om en weeknight, og jeg havde opgaver at gøre, og børnene skulle komme i seng. jeg havde for nylig fået en væsentlig olie diffusor til vores soveværelse; jeg troede det kunne komme til nytte for stress relief.

Hvordan man handler på en kost

Tips til at holde din indkøbskurv slank bliver slank starter ved købmanden butik. sådan gør du det nemt. kød og fisk skyd til 95 procent magert eller højere. hvis det kun er 90 procent magert, ville en portion af kød på 100 gram stadig have 10 gram fedt pr. portion - ikke ligefrem lavt fedtindhold. ved køb af fjerkræ vælges kun bryst (hel eller jord).

Hvordan en afbrydelse hjalp mig med at komme ud af en træning rut

Kom bare igennem mile one. Dette siger jeg til mig selv, når jeg går afsted og føler mig fristet til at dreje til højre igen. Jedi sindet er det, at efter den første kilometer har jeg fundet min rille og vil bare fortsætte. Men som vinter slog sig i New England sidste år, bemærkede jeg, at min lille mantra blev en dagligdags nødvendighed.

Vægttab før og efter: "My Fitspiration er familie"

Julie real 32, 5'4 " huntington beach , calif. før: 237 lb. kjole størrelse: i løbet af mine 20'ere er kravene til ægteskab, moderskab og mit arbejde som en eventplanlægger (med masser af dekadente smagstest ) førte min vægt til at spiral ude af kontrol. efter min datters fødsel i 2011 tippet jeg skalaen til 237 pund.