At gøre mål og bryde dem så aldrig så nemt

Fitness

At gøre mål og bryde dem så aldrig så nemt

Denne uge var fantastisk. Jeg var i stand til at gå tilbage til det grundlæggende i planen, få min handling sammen, og fokusere på mit hovedmål - at blive sund. Jeg hænger i en veggie udfordring med min ven Betsy (den vidunderlige gal, der fortalte mig om dette program. Tak Betsy!!) Hvor vi bytter en liste over grøntsager, som vi skal prøve hver uge. Vi er på uge tre og det går rigtig godt - jeg forsøger nye grøntsager som schweizisk chard, acorn squash og rober. De er delish og åbner mig op til så mange valg, hvilket er nøglen til en vellykket vægttab plan.

Jeg dræbte det i gymnastiksalen denne uge (takk for Equinox). Jeg prøvede den ekstreme bevægelsesklasse, og det var så sjovt, men så svært - dog på en god måde. Jeg elsker Equinox og min træner Jessica. Det vil være rigtig trist, når dette program er overstået, fordi gymnastiksalen er bare fantastisk, og jeg kan ikke forestille mig ikke at se Jessica to dage om ugen. Men jeg har brug for at fokusere på nuet, og det faktum at vi sammen skaber mig til en stærk kvinde!

Jeg endte ugen med en 5-mile race i New York med Fatou, min anden Fuldvægt Great Program deltager. Det var sjovt at lave en aktivitet sammen. Vi var bummed at Alanna var på forretningsrejse og håber at alle vil gøre noget sammen i den nærmeste fremtid. På dette løb nåede jeg et personligt bedste og jeg var så tæt på mit mål om at køre en 10-minutters mil.

Så tæt jeg løb 10: 07 mile! Jeg blev stoked. Det er dejligt at se alt dit hårde arbejde udbetalt på andre måder ud over det metalhold, kalder vi en skala! Ikke desto mindre så Fatou godt ud, og jeg er begejstret for at se både Alanna og Fatou på billedet i næste uge.

Udfordringer i næste uge:

    Hvad med "liv" som ugentlig udfordring? Jeg er ikke sikker på dig, men hver uge er anderledes, og enhver kurvekugle kan kastes på dig. Så som de siger i Girl Scouts: "Altid være forberedt. "

Ugentlige mål

  • Få mere søvn: Det gjorde jeg ikke så godt i denne uge, så jeg vil gerne fokusere mere på at få en god nats søvn næste uge.
  • Planlægning af måltider: Fortsæt med at planlægge alle måltider og snacks.
  • Motion: Cardio i 60 minutter, 6 dage om ugen.

Efterlad Din Kommentar