Leve livet til fulde

øGe dit humør med disse fødevarer

Naturligt glad nyd decadent ting er ikke den eneste måde at snack væk blues. mange sunde spiser gør også tricket, siger john la puma, md, forfatter af chef md's big book of culinary medicine . perc up vi har altid regnet med koffein som en hurtig pick-me-up, og nu ved vi hvorfor: en nylig undersøgelse ved university of georgia department of kinesiology tyder på, at morgenmad parret med 200 milligram koffein (den gennemsnitlige mængde i et krus kaffe) forbedrer humøret.

Familie aftensmad fra stjerne kokke

Pasta og protein top foodies spil deres eget tricks for at få familie måltider på bordet hurtigt. giada de laurentiis de laurentiis planlægger fremad. "jeg laver en række pasta i forskellige former sammen med et protein som kalkun eller lam. jeg gemmer hver vare separat, så smagene ikke blandes. ved middagen vælger jeg simpelthen en pasta, et protein og en frisk grøntsag, tilsæt lidt olivenolie og varme.

Sådan laver du en perfekt Pan Sauce

Sauce it up! brug saftene, der er efterladt efter stegning eller sautéing kylling, fisk og skaldyr eller kød for at hæve dine hverdage til gourmetstatus. pan sauce how-to trin 1: sear lean protein. opvarm en stegepande indtil meget varmt, og tilsæt derefter et par tsk madolie. drop i udbenede kyllingebryst, svin mørbrad, magert bøf, fisk fileter, rejer, tunger eller tofu.

øNsker at leve til 100? Spis disse fødevarer

Spis din vej til 100 alas , er der ingen magiske kugler til at leve til 100. "det bedste råd er stadig michael pollan's:" spis mad, ikke for meget ", siger simin nikbin meydani, ph.d., direktør for usda-human nutrition research center for aging at tufts universitet. ud over det, prøv disse videnskabsbaserede strategier.

Verden fysisk aktivitetsdag fanget i 6 sjove og motiverende tweets

I tilfælde af at du gik glip af det, var i går World Physical Activity Day. Målet? At opfordre os alle til at komme ud af vores duffs og flytte rundt mere - hvilket altid er en god ting. Vi ved, at voksne, som ikke får den anbefalede mængde træningsuge (mindst 150 minutter med moderat intensitetsbevægelse) har en højere risiko for diabetes, depression, kræft og mere.

8 Essentials for Healthy Travel

Ultimativt rejsesæt efter måneder med planlægning og besparelse er det sidste du vil have, at din drømmeferie bliver ødelagt af en smertefuld solskoldning, en overraskelse kold, eller et angreb af maveproblemer. må ikke frygte! vores rejsehjælpskasse indeholder alt hvad du behøver for at vende det uventede og komme tilbage for at nyde din rejse - alt sammen i en smuk pakke, som passer let ind i din videreførelse.

Ekspertvejledningen til en sundere dig

Vær sundere så du har besluttet at sparke din sunde leve op i en hak. godt for dig! hvor skal man starte? "det er en kombination af livsstilsvaner, der gør forskellen," siger susan love, md, formand for dr. susan love research foundation. så vi pollede top docs til helt gennemførlige tricks, der giver store fordele.