Kayla dines retter på hendes fave fødevarer og mere

Fitness

Kayla dines retter på hendes fave fødevarer og mere

Kayla Theines har taget fitness verden med storm ved at samle en kæmpe 5 millioner tilhængere på Instagram, for hendes Bikini Body Guides, og hendes app, Sweat with Kayla. Og midt i alt det, fandt hun stadig tid til at stoppe med Health for at tale om det hele med redaktør Jacqueline Andriakos. Se videoen for at lære, hvad en normal dag er for socialmediestjernen, hvilket måltid, sin bedstemor altid gør for hende, og hvad hun elsker bedst om BBG-fællesskabet.

Har du ikke tid til at se? Læs hele transkriptet:

Jacqueline: Hej alle, jeg er Jacqueline med Health. com og vi har en fantastisk gæst i dag, dette er Kayla Dines og hun er her fra Australien. Vi skal stille hende nogle spørgsmål. Hvad er en dag i Kayla 's liv?

Kayla: Så jeg rejser op, jeg spiser morgenmad, æg og toast og appelsinsaft eller en kaffe. Jeg træner nogle klienter. Derfra har jeg frokost, måske pasta til frokost eller noget curry. Måske tog-de 28 minutter jeg gør tre gange om ugen, og jeg sørger for, at jeg også følger min app. Til middag elsker jeg at gå til min bedstemors hus og have fyldte grøntsager eller marinara.

J: Gå mig igennem, hvordan dine guider arbejder.

K: Så det er 28 minutter, og jeg sætter bare fire øvelser i et kredsløb, hvilket gør dig til at lave et 7-minutters kredsløb. Så du gør en 7-minutters kredsløb en gang to gange, og du gentager det igen, det gør 28 minutter. Det er nemt, men det er udfordrende på samme tid, og kvinder elsker det.

J: Hvad er det, når du møder mennesker, der er i dette BBG-fællesskab?

K: De er kvinder, der vil have dig til at klare sig godt, og jeg synes det er rigtig sjældent. Jeg elsker dette samfund så meget, de er bare virkelig empowering.

Efterlad Din Kommentar