Den utrolige måder visualisering kan forbedre din sundhed

Mad

Den utrolige måder visualisering kan forbedre din sundhed

Lad os få en ting ude af vejen: Nej, fantasi om David Beckham går ikke få ham til at dukke op ved din dør. Men forestille dig selv at skulpturere sexede arme kan bare føre til endelige resultater. "Psykologer har i årtier kendt, at de billeder, du opretter i dit sind, kan have en kraftig virkning på din krop; nu beviser forskere det, "siger Traci Stein, ph.d., en klinisk psykolog og adjungeret professor ved Columbia University's Teachers College i New York City.

5 Flytter til stærkere våben

Det lyder woo-woo, men det fremgår stadig, at visualisering virkelig virker. For eksempel opdagede forskere fra Cleveland Clinic, at folk, der udførte "mentale sammentrækninger" af abduktormuskulaturen i deres lillefinger i løbet af 12 uger, øgede sin styrke med 35 procent - ikke langt fra styrken i styrke oplevet af mennesker, der gjorde det virkelige lille - fingerøvelser (53 procent).

"Visualisering aktiverer de samme neurale netværk, som den faktiske opgaveydelse gør, som kan styrke forbindelsen mellem hjerne og krop", forklarer neuroscientist Stephen Kosslyn, PhD, forfatter af Top Brain, Bottom Brain . Faktisk fandt en MR-undersøgelse i The Journal of Neuroscience , at om folk udførte fysiske fingerøvelser eller bare forestillede sig at gøre dem, skød aktivitet op i den del af deres hjerne, hvor nervepulser initierer muskelbevægelse.

"Der er ingen tvivl om, at denne mentale behandling resulterer i forbedring af virkeligheden," tilføjer Kosslyn. Case i point: Fodboldstjerne Carli Lloyd kredser visualisering for hendes hattrick - det er tre mål i træk-16 minutter i sidste års verdensmesterskabsfinale.

Ud over at hjælpe dig med at nå dine mål, har visualisering været forbundet med bedre søvn, mindre inflammation og lavere blodtryk og stressniveauer. Solgt? Her er et par nemme måder, du kan bruge dette Jedi mind-trick til at opnå næsten alt hvad du vil.

Forestil dig at spise sundere

Og gøre det i detaljer: Folk der lovede at opbruge deres indbrud og afbilledet hvert trin i processen - se et æble, nå frem til det, lugte det og så bide ind og tygge det - var to gange så vellykkede som folk, der kun forestillede sig spisestuen, ifølge en studie fra McGill University. Den tekniske term for denne strategi er procesbillede. "Det resulterer i bedre planlægning, som igen resulterer i at opnå målopnåelse ", siger studiens hovedforsker, Bärbel Knäuper, PhD. Det viser sig, at en blæksprang mentale øvelse bedre forudsætter, at du handler i det virkelige liv.

12 Mental tricks til at slå trang og tabe sig

Se dig selv i fantastisk form

Forskning viser, at "motivational general-mastery imagery" - som du forestiller dig selv at erobre den store bakke eller sparkende røv under cyklen del af din kommende tri-kan hjælpe dig med at skubbe dine grænser og dermed få fitter."Denne form for positiv visualisering lader dig eliminere nerver og selvtillid," forklarer Margaret Ottley, ph.d., professor for sport og motion psykologi ved West Chester University of Pennsylvania. Brug den til at klare en ekstra mile på dinrun ved at sejle dig selv sejlende forbi dit sædvanlige afløbspunkt.

Forestil dig at lande en forfremmelse

Før du banker på din chefs dør, ser du selvsikker og beder om en rejse, mens du får øjenkontakt og sidder højt op. Hvis du ikke er helt derhen, "forestil dig hvordan en person er helt sikker på, om det er Oprah, Beyoncé eller din femte klasse lærer - ville sige det, så arbejde for at kanalisere hendes poise," forklarer Stein.

Se dig selv stærkere

"Bygningsfysisk styrke er mere end bare at akkumulere muskelmasse," siger professor ph.d.-professor i fysiologi og neurovidenskab i Ohio University. "Visualisering forbedrer neurale veje i din hjerne , så det er lettere for dit nervesystem at aktivere disse muskler i det virkelige liv. "Clark studerede frivillige, der bar en armbue til finger i fire uger. Halvdelen af ​​disse mennesker gjorde en mental håndled træning (de visualiserede sig bøje deres håndled muskler) fem dage om ugen. Den anden halvdel gjorde ingenting. I slutningen af ​​undersøgelsen havde folk i den første gruppe mistet 50 procent mindre styrke. Næste gang er du i gymnastiksalen, prøv at bruge dine pauser mellem sæt for at forestille dig, at du knytter din rumpe i en glute-bro eller strammer din abs i aplank twist .

Slet en hel kjole størrelse med denne hurtige styrke træning

Visualiser at holde roen

Sig du føler dig irriteret, hver gang du er tvunget til at interagere med en bestemt nabo eller kollega. Du har sikkert forsøgt at ikke bo på disse udvekslinger. Men gør det modsatte: Billedet dit sidste møde og neddyb dig fuldt ud i scenen . Tanken er at fremkalde de samme reaktioner i nervesystemet, der fulgte med din virkelige angst. I dit sind kan du se, lugte og høre alle dine sædvanlige udløsere - fra hendes parfume til lyden af ​​hendes nedslående snicker-while (dette er nøglen!) Vejrtrækning dybt ind i din mave. Dette trick kan hjælpe med at omskolere din krop for at holde det køligt, siger Stein, så når du kører ind i hende personligt, vil dit blodtryk næppe springe.

12 slemme vaner for din mental sundhed

3 sindssygefejl

Disse tilsyneladende nyttige træk kan virkelig komme i brand igen.

1. Fantasizing

Pinning billeder af berømthed drøm kroppe kan gøre dine personlige mål synes mindre opnåelige, en hollandsk undersøgelse foreslået. Bryde ud af la-la land: Glem dit visionskort og lav et actionkort i stedet, rådgiver Neil Farber, MD, forfatter af The Blame Game . Skriv ned dit mål, og hvorfor det er vigtigt for dig, giv dig selv en frist, og tag rejsen ned i håndterbare trin. Fejr som du udfører hver enkelt og vær din egen #fitspo!

2. Forsøger superstridig kærlighed.

I stedet for at komme hårdt ned for dig selv for at hoppe over kickboxing, skal du fokusere på det, du har opnået den dag, selvom det bare var at passere bagels i pauserummet.En 2014-meta-analyse i tidsskriftet Sundhedspsykologi forbinder selvkompetence - tager en acceptabel holdning til dig selv, når du er sporet af fristelse, distraktion eller manglende sundhedsfremmende adfærd, som f.eks. Motion og en god kost.

3. Det er godt optimistisk

Det er dejligt at sigte højt, men at ignorere forhindringer mellem dig og dine mål kan rejse dig, siger Gabriele Oettingen, PhD, forfatter af Rethinking Positive Thinking . Pollyannas ønsker måske at prøve WOOP (ønske, udfald, hindring, plan) strategi: Angiv hvad du vil have, visualisere det bedste resultat, identificere barrierer og find ud af, hvordan man kan overvinde dem. Og ja, der er en app til dette (tilgængelig gratis på iTunes og Google Play).

Efterlad Din Kommentar