Sådan stopper du hatteøvelse

Skønhed

Sådan stopper du hatteøvelse

Corbis

OK, jeg vil bare sige dette: Hvis du tror at du hader motion, har du ikke prøvet den rigtige slags.

Det er som at sige, at du hader grøntsager: Sikkert du hader ikke dem alle! Hvis Bruxelles spirer gør dig gag, stopper du ikke med at spise veggies helt og holdent. Du prøver gulerødder eller spinat eller bok choy indtil du finder noget, du kan lide.

Eller tænk på, når du prøver på nye badetøj. Hvis den første gør din krop ligner en pølse i et for lille hus, stal du ud af omklædningsrummet og leder til stranden nøgne (eller slet ikke)? Nej, du prøver andre dragter.

Så hvorfor skulle det være anderledes med træning? Hvis du hader at gå eller løbe eller gå i gymnastiksalen, fint. Gå ikke eller løb eller gå i gymnastiksalen! Prøv at svømme eller tennis eller qigong - og hvis du ikke kan lide dem, prøv paddleboarding eller kickball eller Zumba.

Det er derfor værd at sætte indsatsen: Træning har vist sig igen og igen for at gøre dig lykkeligere, give dig mere energi, hjælpe dig med at sove bedre, reducere din sygdomsrisiko (tænk diabetes, slagtilfælde, hjertesygdom, kræft , selv forkølelsen) hjælper dig med at tabe sig og holde den væk, øge din udholdenhed, så bare at leve dit liv (løfte børn, klatre trapper, transportere dagligvarer) føles lettere. . . listen fortsætter. Tal om et vidunderligt stof!

Og hvis du tænker, OK, godt punkt, men motion er bare så darned hårdt, hør dette: Gør det, og det bliver lettere. Det vil. Det er som at spille guitar eller strikning eller lave skarpe skorpe fra bunden; det kræver øve at få det godt. Vores 21. århundrede er så ledet til øjeblikkelig tilfredsstillelse, at det er let at blive frustreret, når noget udfordrer os. Men det værd at have, værd at være , er værd at arbejde for. Jeg taler herfra fra erfaring. Jeg plejede at hader motion og var i ganske dårlig form som følge heraf. Derefter så jeg en dag på en par in-line skøjter, og jeg troede,

Wow, der faktisk ser ud som sjov . Så jeg fik et par og min verden ændret. Til min store overraskelse begyndte jeg at se frem til at træne. Og ved du hvad mere? Jo mere jeg skøjte, fitteren blev jeg - og jo mere begyndte jeg at nyde andre aktiviteter (som vandreture og cykling). Hvad det kommer til, er: Nøglen til at lære at træne som motion er at hænge ind gennem alle forsøg og fejl og give dig selv tid og mulighed for at finde noget, du rent faktisk nyder. Og når det sker, vil øvelsen blive noget, du

får at gøre, ikke noget du har at gøre. Så gå nu frem og find din lyksalighed.

Efterlad Din Kommentar