Hvordan man motiverer dig selv til at gå i gym på kolde, mørke dage

Ernæring

Hvordan man motiverer dig selv til at gå i gym på kolde, mørke dage

Det er en stor del af mit arbejde, jeg elsker at træne ud, og som højtstående redaktør på Sundhed . Men jeg er den første til at indrømme at udøve, når dagene er omskiftelige og darkcan suger. Det er tonehvidt, når min alarm slukker for en træning før arbejde, og det er mørkt igen med 4 p. m. Plus, der bor i New York City betyder snedækkede, vindkølet ture tilhe metro for at komme til min fitness lokaliteter.

Men en ting jeg ved meget godt om mig selv er, at mit humør synker drastisk i efteråret og vinteren. Motion er delvis en modgift til min vinter blues. På grund af det har jeg fundet lidt tricks, der hjælper mig med at forblive konsistent - og til gengæld lykkeligere og med mere pep i mit trin overalt - gennem de kolde vejr måneder. Læs videre til efterår og vinter træning motivation hacks, der virker for mig. . . det kan bare arbejde for dig også.

Vågn op til lys og musik

Hvis jeg træner om morgenen før arbejde, kommer den hårdeste del for mig fysisk ud af sengen. Når jeg er op og står, er jeg indstillet. Så når min alarm slukker, tænder jeg straks min sengelampe og streamer mine Spotify-træningsliste fra min telefon. Selvom jeg ligger i seng i et par minutter længere, holder det blide lys og gode melodier mig opmærksom nok, så jeg ikke vil slukke igen og grøft.

Giv dig en god ferie og invester dig i Sonos trådløse højttalere. TheSonos mobile app giver dig mulighed for at forfalske alarmer, så du kan vågne op til din pumpe-up spilleliste - et tip, jeg lærte af Ashley Wilking, en instruktør hos Rumble Boxing i New York City og en Nike træner.

"Jeg elsker at vælge mine sange baseret på hvad min dag ser ud," Wilkingtells Health . "Hvis jeg skal vågne klokken 4 om at undervise i klassen, kan jeg lide noget at pumpe mig op vil jeg gå til en rap eller hip-hop mix. Hvis jeg står op for at starte min dag, men ønsker at holde en mild stemning, vil jeg gå til Coffee House Chill eller Indie Acoustics-spillelisterne på Spotify. "

Warm op på vej til gymnastiksalen

Hvis du er ligesom mig og ikke kan (eller bare ikke kan lide) at træne hjemme, skal du finde en måde at gøre det kølige gym pendle mere håndterbart. Hvis vejret tillader det, og det er sikkert at gøre det, så prøv at bruge rejsen som opvarmning. "Jeg kører altid min Citi Bike til klassen om morgenen," siger Wilking. "Det får dig til at flytte, før du skal flytte ind i din træning. "

Våd eller isete veje forhindrer dig i at jogge eller cykle dig derhen? Distraher dig selv med god musik eller podcast. "Jeg lægger på en lydbog - min nuværende lytte er Du er en Badass: Sådan stopper du tvivl om din storhed og begynder at leve et fantastisk liv af Jen Sincero - og tag Mia, vores lille australske hyrde, til en tur langs vandet, "siger Wilking.

Følg en fitnessinfluencer

Som mange mennesker, vågner jeg og ruller sociale medier lidt før de går ud af sengen, hvilket hjalp mig med at opdage Insta-historien om Joelle Cavagnaro, en personlig træner og gymnasiums sundhed og fysiske uddannelseslærer i New York City-området.

Cavagnaro er vågen på 5 a. m. hver morgen og chronicles hendes mørke gåtur til gymnastiksalen, hendes træning og hendes (stadig mørke) vandretur hjem. Hun giver hilarisk kommentar og super motiverende ord af rådgivning. Hvis man ser på Cavagnaros indsats hver eneste dag, får jeg mig til at tænke, hvis hun er derhen, får det gjort, før solen er op, kan jeg gøre det samme .

"At vide, at jeg har folk, der følger min rejse, hjælper mine træningsprogrammer, min rutine, mig til at holde styr på, lige så meget som det hjælper dem", fortæller hun Sundhed .

Bliv regelmæssig

I mange måneder har jeg været hooked på et bestemt fitnessstudio-Switch Playground - og jeg har været mere konsekvent end nogensinde med mine træningsprogrammer. Jeg kommer derhen regn (eller kulde eller vind) eller skinne.

Til at begynde med, jeg elsker den egentlige træning - og det er nøglen når det kommer til at gøre en fitness vane pind, især i den hårdeste tid af året for at gøre det. ("Det er ret svært at holde fast i en træningsplan, du hader," fortæller Cavagnaro. "Hvis du hader løbebåndet, skal du ikke gå på løbebåndet.")

Men en anden vigtig del af hvad får min skul i klassen er at jeg er blevet tæt på mange af instruktørerne. Jeg sender dem en besked, som: "Jeg kommer til klokken 7: 15, jeg er udmattet, så jeg har brug for et godt skub i aften!" At give dem, der leder, indtil jeg deltager, holder mig ansvarlig og at have en dialog med folkene der gør den egentlige træning del mindre af en opgave og mere som et besøg med venner.

Så hvis du elsker en bestemt klasse, gør det et punkt at sige hej til instruktøren og del dine fitnessmål. På den måde forventes du at dukke op hver uge for at møde dem. Foretrækker at svede dig selv i gymnastiksalen? Introducer dig selv til undervisere og andre gymnastikere omkring gulvet; Chat med gutterne og piger i receptionen. (Cavagnaro får en "Sup, Big J?" Fra andre tidlige fugleøvere på hendes gym.) Kammeratskabet vil inspirere dig - som en "Hvor har du været?" hvis du forsvinder for længe.

Find (pålidelig) træningspræmier

"At arbejde med en træning med en ven er en god måde at sikre dig at komme dig ud af døren, da ingen kan lide at lade deres venner komme ned", Oliver Lee, en personlig træner i New York City og en tidligere Barrys Bootcamp instruktør (og en af ​​mine træningspopper, som jeg altid kan regne med), fortæller Health .

Selvom du ikke kan lide at træne sammen med en partner, kan du drage fordel af støtte fra ligesindede venner og familie, siger Cavagnaro. "Jeg arbejder alene, og det fungerer bedst for mig," forklarer hun. "Men min mand og jeg er både begejstret for gymnastiksalen. Vi går i gymnastiksalen sammen i weekenderne, adskiller os til træningene og møder derefter igen efter at gå hjem sammen."

Jeg går ofte også ud til folk med lidt gym "check-ins." Mamma og jeg, for eksempel, jubler hinanden på via tekst, og det gør vi oftere, når vejret bliver groft:

Jacqueline Andriakos

Forpligter sig til en tidlig sengetid

Så fristende som det er at blive op for at se en episode af Stranger Things , slå ned elektronikken og slå arkene på en rimelig time-kritisk, hvis du vil slå vinter træthed og gøre det til gymnastiksalen.Det er den rigtige tid på året at vende ind på den tidlige side, når mørke og chillytemperatures gør krølle op under omslagene så ideelle.

"Jeg kan ikke understrege det nok for mine klienter, mine elever eller nogen andre, der forsøger at få en produktiv dag," siger Cavagnaro. "Jeg kunne aldrig gøre hvad jeg gør uden tilstrækkelig hvile og genopretningstid. krop og jeg ved, at jeg har brug for mindst otte timers søvn til at være et funktionelt, produktivt medlem af samfundet - og at have energi til min morgen træning. "

Cavagnaro foreslår også at tænke på en a. m. træning som billetten til en energisk dag, snarere end noget, du har brug for at finde energi til. "Min træning er som min morgenkaffe," siger hun. "Det starter min dag, giver mig energi til at komme i gang og sætter op Min dag for produktivitet og succes. "

Planlæg træning strategisk

Sved det ud efter arbejde? Forlad dig ikke tid til at stoppe hjemme først. . . og blive sidelined af noget godt på tv eller dit uendelige sociale fodring. "Jeg har tendens til at planlægge mine træningstider omkring gange, at jeg allerede er ude af huset, enten på vej til et møde eller på vej hjem" Lee forklarer. "På den måde er jeg allerede udenfor." Cavagnaro er enig: Hvis hun bliver nødt til at slå på gymnastiksalen efter skole i stedet for på hendes typiske 5 a. m. session, hun bringer alle sine redskaber sammen med hende og går direkte fra klasseværelset. "Motivationen til at gå helt ned, hvis du stopper hjem, har en snack, skal skifte," siger hun. "Jeg finder det lige fra arbejde til gymnastiksalen, lindrer dem "skal jeg virkelig gå?" tanker. "

For at få vores bedste velsignelser leveret til din indbakke, tilmeld dig Healthy Living nyhedsbrevet.

Tal dig selv om dine undskyldninger.

Der er stadig gange finder jeg mig selv i komforten i min varme lejlighed, der kommer op med enhver undskyldning i bogen for at undgå bundling og mobilisering. Når det sker, vil jeg gerne minde mig om dette:

I den tid, du vil bruge, sidder der undskyldninger, kan du være halvvejs igennem en træning. Ja, men det virker for mig.) Jeg spørger mig også, hvad jeg ville gøre i den tid, hvor jeg kunne komme i en træning. Ville jeg lave en vasketøj? Vil jeg lave mad for de næste par dage? Ville jeg se

Sex og Byen reruns? Hvis jeg er udmattet og ved, at jeg vil bruge tiden til at gøre noget andet produktivt, skar jeg mig selv lidt slap. Men hvis min tarme fortæller mig, at jeg spilder timen, er doven, jeg slår min røv ud af sofaen og gør noget for at svinge myheart-hastigheden, selvom det betyder at gå på en skråning på løbebåndet i 15 minutter.

Efterlad Din Kommentar